Poslednji pokušaj

Adil moli pesmom Džejovu ćerku da mu se vrati

Pevač, koji se od skandala početkom decembra nije pojavljivao u emisijama i gotovo da nije nastupao jer je većina vlasnika klubova odbila da ga angažuje, sprema novu pesmu u kojoj peva o svom životu, Ani i njihovoj ljubavi
Šuška se
18:54h Autor:
Adil moli pesmom Džejovu ćerku da mu se vrati
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevač Adil Maksutović se vraća na muzičku scenu posle pauze na kojoj je bio pošto je početkom decembra pretukao nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski. Pevač, koji se od skandala početkom decembra nije pojavljivao u emisijama i gotovo da nije nastupao jer je većina vlasnika klubova odbila da ga angažuje, sprema novu pesmu u kojoj peva o svom životu, Ani i njihovoj ljubavi.

Mnogi smatraju da je upravo ova pesma njegov poslednji pokušaj da ubedi Džejovu ćerku da mu oprosti i vrati mu se. Ana je zasad neumoljiva i ne želi da se pomiri sa Adilom. Ona nije želela da ga krivično goni, niti mu brani da viđa njihovog sina, ali na njihov zajednički život, kako je više puta rekla, stavila je tačku. Sada je još ogorčenija jer je Adil u javnom obraćanju izvređao njenog oca, koji mu je pomogao u karijeri, nazvavši ga narkomanom koji mu smešta pošto ima veze u policiji.

"U pesmi je opisana njegova turbulentna ljubav sa Anom. Ljudima koji su je čuli dopala se na prvo slušanje", kaže izvor Kurira.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs