Odlučan u nameri

Adil: Pozivam Don Džeja Ramadanovskog da uživo na TV-u kažemo istinu!

Ne mogu više da čitam i slušam laži i bljuvotine porodice Ramadanovski o monstruoznom prebijanju Ane Ramadanovski. Ponestalo mi je razumevanja za njenu moguću postporođanu depresiju, izlive besa, psovki, ljubomore i nevaspitanje, rekao je Adil
Vip priča
22:00h Autor:
Adil: Pozivam Don Džeja Ramadanovskog da uživo na TV-u kažemo istinu!
Foto: Kurir Arhiva

Adil Maksutović javno je pozvao Džeja Ramadanovskog da gostuje sa njim u bilo kom televizijskom duelu, ali insistira da to bude uživo kako bi popričali o celokupnoj porodičnoj zavrzlami.

"Očigledno da narod želi da sazna istinu o njegovoj "napaćenoj" mezimici", rekao je Adil u svom saopštenju, prvom nakon skandala koji je izbio 6. decembra prošle godine. Tada je pevač navodno pretukao svoju suprugu Anu Ramadanovski, ćerku pevača Džeja.

Ana je nedavno potvrdila na sudu je da ju je pevač tokom svađe prvo gurnuo na pod, zatim udario po glavi s obe šake u isto vreme, a onda je šutnuo u stomak.

Adil demantuje da ju je tukao i tvrdi da je Džej glavni krivac za ovaj skandal.

"Ne mogu više da čitam i slušam laži i bljuvotine porodice Ramadanovski o "monstruoznom" prebijanju Ane Ramadanovski. Ponestalo mi je razumevanja za njenu moguću "postporođanu depresiju", izlive besa, psovki, ljubomore i nevaspitanje. Najgore od svega je što mi je uskraćeno pravo da gledam svoje petomesečno dete kako raste u zdravoj porodici kojoj sam se dugo nadao", kaže Adil.

Pevač krivi porodicu Ramadanovski za bol koji preživljava:

"Krivim porodicu Ramadanovski na čelu sa legendarnim pevačem i bivšim čovekom - Don Džejem Ramadanovskim, koji je dokazao da i dalje ima veliki uticaj u društvu i da njegovi "drugovi" policajci mogu da reše šta god Džeki lav poželi jer je to zaslužio tokom svih ovih godina čašćavanja po kafanama i gratis pevanja na privatnim zabavama. Na žalost, ti isti policajci koji su mi namestili igranku po Džejovoj direktivi, mogu da ostanu bez posla jer nisu proverili krucijalne činjenice: Ramadanovski Ana nije imala nijednu telesnu povredu! Ne postoji ni jedna fotografija monstruozno pretučene Ane, niti postoji bilo kakav izveštaj lekara koji potvrđuje da je bila na prijemu gde su konstatovane teške ili makar lake telesne povrede".

Adil je postavio pitanje čitaocima kako je moguće da neko bude pretučen, a da nema nije jednu modricu, kao i da li je moguće da neko vuče po podu ženu od 48 kilograma bez ijednog traga nasilja.

"Čak je i Ana izjavila da je prebijena, ali nema modrice... mnooogo čudna izjava... u prevodu: "Svesna sam da me Adil nije tukao ali moram da opravdam tatinu priču... ipak je tata visokomoralna ličnost kojoj će čast biti ukaljana ako narod sazna da je pod uticajem alkohola i narkotika izlupetao novinarima ko zna šta", smatra Maksutović.

Ostatak Adilove ispovesti pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs