burno u čuvenoj porodici

Potez koji naslućuje kraj braka: Razvode se Elena i Jugoslav Karić?

Dizajnerka nameštaja zbunila javnost ovim potezom

Šuška se
12:31h Autor:
Potez koji naslućuje kraj braka: Razvode se Elena i Jugoslav Karić?
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Elena Karić, supruga Jugoslava Karića, jednog od naslednika čuvene imperije skinula je sa „instagrama“ muževljevo prezime, te su spekulacije o razvodu popularnog para ponovo pokrenute.

Nakon ovog poteza, oputovala je u Norvešku sa fotografom Dušanom Reljinom.

Inače, ovo nije prvi put da se piše o krahu njihovog braka.

U oktobru prošle godine povela se priča da su ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, dizajnerka eneterijera i njen izabranik pred razvodom.

foto: Kurir / Damir Dervisagić

Tvrdilo se da par već neko vreme ne može da se izbori s razlikama i nesuglasicama, da su se emocije među njima ugasile, kao i da je jedan od razloga razlaza Elenin blizak odnos sa fotografom Dušanom Reljinom.

Dizajnerka je u to vreme u društvu pomenutog umetnika otputovala u Peru, što je još više podgrejalo priče o krahu njenog braka. Nije dugo prošlo, Jugoslav se tim povodom duhovitim postom oglasio na “instagramu”.

" Šta da vam kažem, neka pišu o svemu, pa i o nama. Došao je red i na nas, dugo nas nije bilo u novinama. Čekam Elenu da se vrati iz prelepog Perua, da vidimo kako ćemo i šta ćemo… Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze – svakome po jedna, ali ne znam šta ćemo s kravama, imamo ih pet i kako da ih podelimo", duhovito je tada prokomentarisao aktuelne novinske napise naslednik poznate srpske imperije, a par dana kasnije fotografijom na kojoj suprugu drži u naručju demantovao brojne spekulacije.

Najveće poniženje za Kamilu Parker: Evo šta joj je kraljica Elizabeta uradila!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs