Neverovatno

Džejms Bond dadilja: Šta sve ume žena koja čuva princa Džordža?

Dadilja se vodi načelom da se dete ne sme tući, ali ona zna kako i koga da udari ako to zatreba
Šuška se
06:54h Autor:
Džejms Bond dadilja: Šta sve ume žena koja čuva princa Džordža?
Foto: Reuters

Nova dadilja princa Džordža, 43-godišnja Marija Tereza Turion Boralo, prošla je obuku koja košta nekoliko hiljada dolara. Između ostalog, ona uključuje vrlo intenzivne treninge "meštovite borbe".

Špankinja je prestižan posao dobila nakon što je dosadašnja dadilja Džesi Veb (71), koja se brinula i o Džordžovom ocu Vilijamu, otišla u penziju. U strogom izboru su mogli proći samo oni sa najboljim argumentima, a Marija Tereza ih ima.

Diplomirala je na Univerzitetu Norland u gradiću Batu na jugozapadu Engleske. Najvažniji zakon u toj prestižnoj školi za bogataške dadilje kaže: "Dete nikad nije zločesto i zabranjeno je udarati ga".

Međutim, u isto vreme se dadilje školuju da, ako zatreba, itekako znaju udariti, i to - otmičare. Kao i svi ostali učenici Norlanda, Džordžova dadilja je prošla obuku borilačkih veština, pri čemu se specijalizovala za tekvondo.

Obučena je i da sa lakoćom izbegne napadača, a da istovremeno besprekorno kontroliše dečja kolica sa bebom.

Osim toga, dadilja Marija Teresa, koju su zbog njenog karaktera prijatelji u školi zvali "Sveta", osposobljena je za vožnju automobila u maksimalnoj brzini bez obzira na vremenske uslove. Razlog? Paparaci, naravno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs