Iskrena

Ana Nikolić: Privlače me papučari, ne volim žestoke momke!

Poznata pevačica otkrila je kakve muškarce voli, da podržava estetsku hirugiju i da je spremna da se skrasi i postane roditelj
Šuška se
02:14h Autor:
Ana Nikolić: Privlače me papučari, ne volim žestoke momke!
Foto: Kurir Arhiva

Tokom gostovanja u emisiji Bulevar u 5 do 5, popularna pevačica Ana Nikolić je otkrila kakvi je momci privlače, da li podržava estetsku hirurgiju, ali i kada planira da se ostvari u ulozi roditelja, prenosi Story.rs.

Iako je nakon veza sa kontroverznim biznismenima Mišom Radulovićem i Ćazimom Osmanijem prati glas devojke koja voli loše momke, Ana je u razgovoru sa voditeljima emisije Anđelkom Prpić i Milošem Uroševićem otkrila da je ipak privlače papučari.

"Ne znam šta da kažem, ne volim žestoke momke. Privlače me papučari - izjavila je Ana, a u nastavku razgovora dotakla se teme estetske hirurgije i tom prilikom izjavila da nema ništa protiv.

"Podržavam estetsku hirurgiju, botoks je iz raja izašao! Meni doktorka Ioana Batsialou radi mezoterapiju i lice hijaluronom i okej je dok sve izgleda kao da nikad ništa nije rađeno. Ne volim samo kada je lice balsamovano", rekla je Ana i dodala kako najčešće trenira kardio treninge.

Sa Anđelkom i Milošem podelila je i to kako se ne opterećuje garderobom i da je odevna kombinacija koju je imala gostujući u ovoj emisiji na njoj pristupačna skoro svim devojkama.

"Zbog toga što nemaju skupu garderobu, devojke nipošto ne treba da budu nesrećne! Evo, upravo na sebi nosim košulju i šorts kupljene u Zari", poručila je Ana i otkrila da joj je omiljeni sport rukomet kojim se i sama bavila, ali nije precizirala da li je to zbog rukometaša Vlade Mandića sa kojim je, kako se priča, u vezi.

Ana je ovom prilikom izjavila i da smatra da je za jednu savremenu, mladu i modernu devojku najvažnije obrazovanje i kultura življenja, a na kraju razgovora zaključila je da je više nego ikada spremna da se skrasi i postane roditelj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs