Ponosna mama

Porodila se i već pozira: Ponosna mama Tamara Eklston sa ćerkom Sofijom! (FOTO)

Dobrodošla na svet, Sofija, naša mala devojčica, teška samo 2, 9 kilograma. Ovo je najponosniji dan u našim životima. Nikada nisam osetila ovoliko ljubavi, napisala je novopečena mama uz postavljenu fotografiju.
Celebrities
13:28h Autor:
Porodila se i već pozira: Ponosna mama Tamara Eklston sa ćerkom Sofijom! (FOTO)
Foto: Instagram / Tamaraecclestoneofficial

Ćerka nekadašnjeg prvog čoveka Formule 1 Barnija Eklstona, 29-godišnja Tamara Eklston, u ponedeljak je donela na svet svoje prvo dete, ćerkicu Sofiju.

Ova lepa naslednica na svoj Instagram profil objavila je fotografije sa malenom Sofijom u naručju. Tamara na fotografiji izgleda kao da se nije ni porađala, sveža, odmorna i sa perfektnom frizurom i laganim mejkapom na licu.

"Dobrodošla na svet, Sofija, naša mala devojčica, teška samo 2, 9 kilograma. Ovo je najponosniji dan u našim životima. Nikada nisam osetila ovoliko ljubavi", napisala je novopečena mama uz postavljenu fotografiju.

Ni ponosni tata, suprug lepe Tamare, Džej Rutland, nije odoleo da se slika sa svojim dvema ljubimicama. Na Instagramu je fotografija ove srećne porodice pobrala brojne pozitivne komentare i čestitke na prinovi.

"Tri musketara zauvek, volim svoju malu porodicu", napisala je bogata naslednica uz fotografiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs