Otkrio

Razočaran Kiki: Ilmini roditelji su samo želeli novac!

Mentor Ilme Karahmet, koja je prošle nedelje izbačena iz X Faktora, razočaran je, jer je mlada takmičarka klela članicu žirija Eminu Jahović, ali je razočaran i zbog njenih roditelja
Šuška se 13.03.2014. - 10:11h
Foto: Kurir Arhiva

Kiki Lesendrić, mentor Ilme Karahmet, koja je prošle nedelje izbačena iz X Faktora, razočaran je, jer je mlada takmičarka klela članicu žirija Eminu Jahović, ali je razočaran i zbog njenih roditelja, za koje kaže da su „pucali“ na prvo mesto i da im je u glavi samo bila suma od 200.000 evra, koliko vredi glavna nagrada za pobednika ovog takmičenja.

 

"Kao muzičar i pevač uvek bih pomogao svakome ko ima dobar glas i talenat, bez obzira ko je u pitanju. Samim tim što je Ilma bila u mojoj grupi, bila mi je na poseban način draga, jer je još uvek dete. Ona ima odlične vokalne sposobnosti i nesporan talenat, ali sve ostalo nema. Da bi bio zvezda i da imaš taj famozni iks faktor, moraš da se rodiš sa tim, to se ne stiče, a za to je najbolji pokazatelj upravo Ilma.

 

Sve velike zvezde koje poznajem nikada ne bi pokazale sujetu, razočarenje ili nedolično ponašanje, zbog toga i jesu zvezde. Međutim, Ilma je to pokazala čim je ispala iz takmičenja. Bila je vidno razočarana, ogorčena na sve članove žirija, publiku, produkciju, a njen odlazak bez pozdrava dokazuje u šta se malena devojčica pretvorila. Doduše, ne osuđujem ja Ilmu, ona još nije zrela, ali mi smeta što su njeni roditelji pucali na visoko i što su je već videli kao pobednicu. Njima su u glavi bili samo pobeda, novac i ugovor koji pobednik dobija.

 

Ipak, on su ti koji svoje dete vaspitavaju i oni su jedini odgovorni za njeno ponašanje. I oni su ti koji je, žargonski rečeno, pumpaju da je zvezda, što je totalno pogrešno. Ona još mnogo mora da uči, jer put do zvezda je izuzetno težak i trnovit", kaže Kiki za Alo!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...