Neverovatno

Kanjeove muke sa kumom: Džej Zi odbio kumstvo zbog rijaliti kamera!

Reper ostao bez kuma jer mu nije mogao obećati da ih nijedna rijaliti kamera neće snimiti tokom ceremonije
Šuška se
13:42h Autor:
Kanjeove muke sa kumom: Džej Zi odbio kumstvo zbog rijaliti kamera!
Foto: AP

Reper Kanje Vest (36) pitao je najboljeg prijatelja Džej Zi-ja (44) da mu bude kum na venčanju sa Kim Kardašijan (33). Najbogatiji reper na svetu ga je navodno odbio jer ne želi biti deo, kako kaže, “medijskog cirkusa”.

- Biću ti kum ako mi možeš obećati da niko neće fotografirati ni mene, ni Bijonse, ni našu Blu Ajvi, a pogotovo da nećemo biti deo rijaliti televizije - rekao je Džej Zi prijatelju.

Budući da mu to Kanje ne može obećati, američki mediji tvrde da je reper zbog toga odbio kumstvo. Prijatelj ovog para medijima je otkrio da Bijonse (32) prezire rijaliti šou “Život sa Kardašijanima".

- Njoj su takve emisije odbojne. Rekla je da nikad neće biti u takvom projektu i niko je ne može nagovoriti - tvrdi prijateljica pevačice.

I Kim Kardašijan je želela malo privatno venčanje, no televizijska kuća E, koja producira njen šou, nudi joj milione za praćenje venčanja uživo. Navodno je već kod potpisivanja prvog ugovora pristala da će svu intimu deliti, pa je tako bilo i sa trudnoćom i rođenjem malene Nort.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs