Podrška poznatih prijatelja novim roditeljima

Bijonse javno čestitala Kim Kardašijan i Kanje Vestu na prinovi

Uprkos navodima medija, kako Bijonse ne podnosi Kim, pevačica je javno i prikladno čestitala novopečenoj mami i njenom dečku
Šuška se
07:46h
Bijonse javno čestitala Kim Kardašijan i Kanje Vestu na prinovi

Iako zvaničan sajt koristi za promociju muzike i predstojećih koncerata, Bijonse (Beyonce) je ovog puta napravila izuzetak i javno čestitala na rođenju devojčice Kim Kardašijan (Kim Kardashian) i Kanje Vesta (Kanye West). Ova vest je posebno zanimljiva jer prema višemesečnim navodima američkih medija, Bijonse ne želi da ima išta sa poznatom rijaliti zvezdom, te i da odbija da se pojavi u javnosti sa njom, iako je njen suprug, Džej Zi (Jay Z), blizak prijatelj i saradnik Kanje Vesta.

Popularna pevačica je na sajtu postavila veliku fotografiju novopečenih roditeljima, sa porukom da uživaju u ovom magičnom trenutku zajedno. Takođe, prema navodima tabloida, Bijonse je poslala brdo poklona i cveća Kardašijanovoj. Kako je i Bijonse nedavno postala mama, možda će baš ona davati savete novoj mami i njenoj devojčici čije ime je i dalje nepoznato, ali je sigurno da će joj ime početi na slovo K.

foto: beyonce.com

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs