Završena zakonska procedura

Kraj: Bojana Rajić i Vladimir Stojković zvanično razvedeni

Poznati golman nije se pojavio na suđenju, dok je Bojana došla u pratnji advokata. Detalji razvoda još nisu poznati. Stojkovići su se zbog sina Lava dogovorili da se sporazumno razvedu, ali je njihov rastanak izazvao medijsku lavinu nagađanja o razlozima kraha njihovog braka
Šuška se
04:10h Autor:
Kraj: Bojana Rajić i Vladimir Stojković zvanično razvedeni
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Iako ne žive zajedno još od prošlog leta, Bojana Rajić i Vladimir Stojković zvanično su se razveli tek danas na prvom ročištu koje je održano u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, prenosi Story.rs.

Poznati golman

nije se pojavio na suđenju, dok je Bojana došla u pratnji advokata. Detalji razvoda još nisu poznati.

Stojkovići su se zbog sina Lava dogovorili da se sporazumno razvedu, ali je njihov rastanak izazvao medijsku lavinu nagađanja o razlozima kraha njihovog braka. Pisalo se o njegovim, ali i njenim preljubama, diskutovalo o tome ko je bolji i odgovorniji roditelj.

"Bojana i ja smo sporazumno doneli odluku o razvodu, a ja sam bio spreman da budem najgori čovek u javnosti zarad porodice i deteta. Dosta sam ćutao, ali mislim da za tim više nema razloga jer to kako sam predstavljen jednostavno nije tačno. Znam ko sam i šta sam, sigurno nisam cvećka kao muškarac, ali brak mi je bio jedan od prioriteta. Jedino što ne valja kod mene jeste to da ne valjam za sebe", rekao je Stojković za Story u avgustu 2013.

Njegova nekadašnja supruga Bojana, koja je neposredno posle raskida počela da koristi svoje devojačko prezime Rajić, dosledno nije davala izjave o ovoj temi.

"To ne komentarišem ni za živu glavu. (Smeh) Ostajem dosledna u odluci da ne govorim o našem odnosu ni sada, a ni ubuduće", rekla je u intervjuu za Story.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs