Posle godinu i po dana

Okončan razvod Nataše Bekvalac i Luke Lazukića: Starateljstvo nad ćerkom Katjom (1) pripalo pevačici

Lazukić nema pravo da dete provodi vreme u njegovoj kući, jer je uslovno osuđen na tri godine zbog nasilja u porodici, pa će naslednicu viđati samo u prostorijama Centra za socijalni rad

Šuška se
Autor:
Okončan razvod Nataše Bekvalac i Luke Lazukića: Starateljstvo nad ćerkom Katjom (1) pripalo pevačici
Foto: Kurir / Sonja Spasić

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić razišli su se još pre godinu i po dana pošto ju je on pretukao, ali su se zvanično razveli tek juče.

Pevačici je pripalo starateljstvo nad njihovom ćerkom Katjom, a bivši košarkaš će plaćati alimentaciju od svega 13.000 dinara mesečno. Najpre je u Prvi osnovni sud u Beogradu došao Luka, koji je utrčao u zgradu bez advokata, a potom je stigla i Nataša.

Kod sudije su se zadržali sati po vremena, a pevačica je iz sudnice izašla sa osmehom. Na pitanje kako se oseća okupljenim novinarima poručila je:

"Konačno sam razvedena. Veoma sam srećna"!

Za razliku od nje, Lazukić je bio vidno nervozan i nije želeo da bilo šta kaže za medije. Pošto je Nataši pripalo starateljstvo nad njihovom jednogodišnjom ćerkom Katjom, Luka će moći da je viđa jednom nedeljno u Centru za socijalni rad. Nije mu dozvoljeno da naslednicu vodi kući, jer je pravosnažno osuden na tri godine uslovne kazne zbog nasilja u porodici. Kako saznajemo, Nataša je odmah posle presude otišla kod drugarice da sabere utiske.

Čuveni psiholog Zigmantovič: Parovi koji u braku stalno postavljaju ovo pitanje, nikad se neće rastati!

"Došla je na pet minuta da se malo iskulira, jer je sve vreme osećala veliki stres i pritisak. Nije mala stvar razvoditi se koliko god da si odlučan da ne želiš ni dan da budeš u braku s nekim. Popile smo kafu, a ono što sam primetila jeste da sam posle dužeg vremena prvi put videla onu staru Natašu -nasmejanu, srećnu i punu energije. Bile smo baš kratko zajedno, jer je žurila da ide kući kod svoje dece", kaže pevačicina prijateljica.

"Znam da joj je pao kamen sa srca i da će konačno da procveta. Ovo suđenje joj je već dugo bilo teret na lešima. Sada će napokon moći da diše punim plućima", ispričala je drugarica.

Izvor blizak bivšem paru kaže da je Lazukić za pet meseci ćerku Katju video samo tri puta u Centru za socijalni rad.

"Viđao je ranije Katju jednom nedeljno u Centru za socijalni rad, ali u posledenje vreme i ne traži viđenje. Ne znam da li nema vremena ili je nešto drugo u pitanju. Navodno mu je daleko što je dete uglavnom u Novom Sadu, a on u Beogradu", rekao je izvor.

Podsetimo, Nataša je podnela zahtev za razvod kada ju je 14. aprila 2018. Luka Lazukić pretukao u njenom stanu.

Sebična ljubav Šona Konerija: Uništili brakove da bi bili zajedno! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs