Neću da popijem ni kap alkohola dok moj sin ne napuni 18 godina: Glumica (36) šokirala izjavom! (FOTO)

Ne volim da se odričem nekih stvari zbog toga što sam majka. Radim to isključivo kada za to ima razloga, navela je glumica

Šuška se
10:39h Autor:
Neću da popijem ni kap alkohola dok moj sin ne napuni 18 godina: Glumica (36) šokirala izjavom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica En Hatavej (36) šokirala je javnost odlukom da prestane da pije alkohol. En je u emisiji Elen rekla kako će se suzdržati od ispijanja alkohola dok njen sin Džonatan (3) ne postane punoletan i počne samostalan život, piše Stil.kurir.rs

Glumica kaže da je ova odluka logična, a ne moralna pridika ostalim ljudima. Ona je ovu odluku donela na osnovu toga kako se oseća kada pije, a ne da bi uticala na odluke drugih ljudi.

"Nisam odustala od pića jer mi je alkohol predstavljao problem. Prestala sam da pijem jer mi alkohol izaziva mamurluk koji mi smeta," rekla je holivudska zvezda.

Ni najbolji frizeri nisu mogli da spreče katastrofu: Prepoznatljiva frizura Melanije Tramp potpuno uništena! (FOTO)

"Moj zadnji mamurluk je trajao 5 dana. Kada budem u životnoj fazi u kojoj ću imati vremena za mamurluk, onda ću početi opet da pijem, ali to se neće desiti dok se moje dete ne osamostali!

Želim da budem jasna: mnogi ljudi ne moraju da se odluče na ovako ekstremne stvari. Ne mislim da je konzumiranje alkohola loše. On je odličan način da se opustiš i zabaviš, ali meni trenutno ne treba takva vrsta opuštanja i zabave zbog toga što imam dete. Ovo nije neko moralno pridikovanje."

Zanosna lepota i seksepil: Sofija Vergara (46) uzburkala svet fotografijom iz mladosti! (FOTO)

En Hatavej je u pomenutoj emisiji navela kao ne voli da kritikuje sebe ili da se žrtvuje zarad majčinstva.

"On (njen sin) je sada u životnoj fazi u kojoj me stvarno treba. Ne želim da pored njega budem mamurna. Inače, ne volim da se odričem nekih stvari zbog toga što sam majka. Radim to kada stvarno za to ima razloga," navela je glumica.

Stil.kurir.rs

Džejn Fonda (81) o borbi sa rakom: Nikad nisam ni pomislila da ću živeti ovoliko! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs