Saznajte

Šta to kriju Vilijam i Kejt?

Britanski mediji su saznali njihove privatne nadimke, kako su se upoznali, ko je kumovao njihovoj veridbi i gde se opuštaju
Šuška se
10:54h Autor:
Šta to kriju Vilijam i Kejt?
Foto: Reuters

Kraljevska porodica prilično je suzdržana i detalje iz svog privatnog života ne odaje baš lako.Zahvaljujući prisluškivanju britanskog tabloida "News of the World" saznali smo da omiljeni kraljevski par ima i svoje nadimke - a princ svoju Kejt redovno zove "bebice".

Da li ste sigurno da znate kako su se Vil i Kejt upoznali? Studentski savetnik je otkrio kako se Kejt Midlton prvo upisala na univerzitet u Edinburgu, ali na kraju je ipak pauzirala godinu i upisala se na univerzitet St. Andrevs kada je saznala da će tamo biti i princ Vilijam. Susret kraljevskog para bio je izgleda pomno planiran.

Otkrivena je i činjenica da je Kejtina majka, Kerol, malo pogurala veridbu slavnog para tako što je popričala sa Vilijamom na jednom božićnom druženju 2009. godine. Nedugo nakon toga veridba je objavljena!

Svaka porodica ima "crnu ovcu", a princ Hari bio je na meti britanskih medija zbog svojih izlazaka. Prema prinčevoj neslužbenoj biografiji, Hari je navodno zapalio svoju prvu cigaretu kada je imao samo osam godina, a sa 12 je već probao i brendi na letovanju po Mediteranu.

Mediji su često pisali i kako je Hari pomalo divlji kada su zabave u pitanju.

- Na njegovim zabavama bilo je puno devojaka, a nije nedostajalo ni opijata. Hari je čak imao i svoj Fejsbuk profil pod lažnim imenom 'Spike Wells', a sve se saznalo kada su izašle i njegove sada već legendarne gole fotografije sa žurke u Las Vegasu - navode britanski mediji.

I sa Kejtine strane ima nekoliko detalja koji su izašli zahvaljujući njenom ujaku Geriju Goldsmitu koji je uhvaćen zbog kokaina. On je britanskim medijima otkrio i neke detalje o privatnim letovanjima mladog para, pa se tako saznalo da su Kejt i Vilijam uživali u blatnim kupkama i na privatnim žurkama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs