Na veliko

Raskošno slavlje u čast porodičnih vrednosti: Milanka i Bogoljub Karić najavili venčanje svoje četvoro dece!

Svečanost će biti održana sutra 

Star wedding
21:39h Autor:
Bogoljub i Milanka Karić, Foto: Profimedia

U čast praznika Velike Gospojine i kao svojevrstan presedan u srpskom narodu, a pre svega u čast porodičnih vrednosti i očuvanju tradicije, posle decenije čekanja, Milanka i Bogoljub Karić upriličiće raskošno slavlje i do sada neviđeno venčanje svoje četvoro dece, piše Glossy.

 

Pravoslavno venčanje Nebojše Karića i Ksenije Luhnove, Nadežde Karić i Dejana Lazarevića, Jelene Karić i Gorana Lazarevića, kao i Danice Karić i Nikole Stojilkovića održaće se sutra u Kripti Hrama Svetog Save u 16 časova u pratnji crkvenog hora.

 

Porodica Milanke i Bogoljuba Karića s velikim ponosom dočekaće više od čak 800 zvanica na svom slavlju.

 

U ovakvom raju se budi Elena Karić: Ogromno imanje na Kosmaju! (VIDEO)

 

A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) on

 

Brojne televizije uživo će prenositi čin sklapanja brakova iz kripte Hrama, dok će ogromnom broju novinarskih ekipa biti omogućeno da izveštava o ovoj lepoj i u isto vreme jedinstvenoj ceremoniji. Nakon venčanja u Hramu, prijem zvanica iz celog sveta odigravaće se u svojevrsnom vrtu Vile Milanka koja ima veliki istorijski značaj kako za ovu porodicu, tako i za Srbiju.

 

Dana Karić uživa sa suprugom: Medeni mesec na egzotičnoj destinaciji! (FOTO)

 

A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) on

Naime, ovo zdanje delo je proslavljenog arhitekte Milutina Borisavljevića u čija se dostignuća ubrajaju značajne građevine poput autentične ograde Studentskog parka u Beogradu. A prema monografiji Dedinja, Borisavljević je iz Pariza, gde je proveo poslednje godine svog života, napravio prepravku vrta koji se našao u posedu porodice Karić koja je kupila ovaj arhitektonski dragulj i izgradila vile Jelena i Milanka gde se sutra održava veliko slavlje povodom venčanja Bogoljubove dece.

 

Slavlje povodom crkvenog sklapanja ova četiri braka organizovano je na najvišem mogućem nivou, na nivou najuglednijih svetskih kraljevskih dinastija. Uz obilje hrane i gurmanskih specijaliteta, fantastične rasvete i dekoracije gosti će uživati u muzici čak nekoliko naših najvećih estradnih imena.

 

Odavno je poznato da su porodica, očuvanje tradicije i porodičnih vrednosti oduvek bile najvažnije stvari za porodicu Karić koja je ovakvim činom još jednom potvrdila svoj patriotizam, ali i dala pravi primer i podstrek današnjim naraštajima da je porodica stub svakog uspeha i zdravlja, oslonac svakom individualcu, ali i celokupnom društvu i svojoj zemlji.

 

Bogoljub Karić postao deda 5. put: Ćerka Dana rodila sina Petra! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs