Pogledajte

Od Broza su nasledile snagu: Ovako danas izgledaju Titova unuka i praunuka! (FOTO)

Sara je student Akademije likovnih umetnosti u Zagrebu, a kako pišu hrvatski mediji, prošle godine imala je i svoju prvu samostalnu izložbu

Star look 02.09.2018. - 21:04h Autor: Novosti.rs
Foto: Profimedia

Porodica nekadašnjeg najmoćnijeg čoveka Jugoslavije, Josipa Broza Tita, ne eksponira se toliko u javnosti. Ali nedavno objavljena fotografija Titove unuke sa njegovom praunukom – zapalila je društvene mreže.

 

Rediteljka Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita, objavila je nedavno fotografiju na svom Instagram nalogu, kako pozira sa ćerkom jedinicom Sarom, koju je dobila u braku sa glumcem Rankom Zidarićem.

 

Poput svojih roditelja, i Sara (24) se okrenula umetnosti.

 

Ovim rečima je Tito zaprosio Jovanku: Kako je nepismena Ličanka postala najotmenija prva dama!

 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa) on

Sara je student Akademije likovnih umetnosti u Zagrebu, a kako pišu hrvatski mediji, prošle godine imala je i svoju prvu samostalnu izložbu.

 

Hrvatski portal “Gloria” piše da se Sara trudi da sama zarađuje za platna, četkice, boje… život, ali i za povremena putovanja.

 

Jednom prilikom je za hrvatsku “Gloriu” izjavila da je “od oca nasledila emotivnost, a od majke snagu, koju svi u porodici Broz imaju”.

 

Tito među holivudskim zvezdama: Šta su Liz, Barton, Sofija Loren, Kirk Daglas i Orson Vels mislili o prvom čoveku SFRJ? (VIDEO)

 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa) on

 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa) on

 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa) on

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...