Rado mu pomaže

Šta je Rada Manojlović poklonila tati: Nije žalila 50.000 evra!

Ona nije od onih koje po svaku cenu novac troše na krpice i cipele, već odvaja sa strane kako bi mogla da pomogne porodici, kaže izvor

Celebrities 02.09.2018. - 13:39h Autor: Glossy / Alo
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pevačica Rada Manojlović na sve načine pomaže svojoj porodici i često posećuje rodno selo Četereže, a sada je odlučila da svom tati olakša radove na imanju, prenosi Glossy.


Rada Manojlović nije žalila para i odlučila je da svom ocu kupi novi traktor, za koji je izdvojila pozamašnu sumu novca. Pevačica je, naime, tati Radetu kupila jedan od najprodavanijih modela za manja poljoprivredna domaćinstva koji košta 50.000 evra, piše Alo.

 

"Rada mnogo nastupa i nije tajna da je njena cena daleko veća nego što njene koleginice uzimaju za nastupe. Ipak, ona nije od onih koje po svaku cenu novac troše na krpice i cipele, već odvaja sa strane kako bi mogla da pomogne porodici. Više puta je i sama isticala da joj materijalne stvari ništa ne predstavljaju, a da je najsrećnija kada može nešto da kupi svom ocu i sestri", rekao je izvor i dodao:


"Njen otac Rade je veoma vredan čovek. Sve poslove na imanju obavlja sam i ne voli kada mu se drugi mešaju u to. Ipak, Rada je odlučila da ga obraduje jednim poklonom za koji je sigurna da će ga ostaviti bez teksta. Kako u Četerežu ima stari traktor koji više od deceniju vozi, ona je rešila da mu kupi novi. Nema sumnje da će njen otac Rade biti presrećan."

 

Zbog ljubavi prešla preko batina i javnog skandala: Životna priča najveće zvezde današnjice - Rijane! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...