Sija u trudnoći

Prizor koji se retko viđa: Miranda Ker u uskoj haljini pokazala trudnički stomak i supruga! (FOTO)

Presladak su par i zaista je šteta što ih tako retko viđamo zajedno, no nadamo se da će se to sada promeniti

Star look
Autor:
Prizor koji se retko viđa: Miranda Ker u uskoj haljini pokazala trudnički stomak i supruga! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nismo ih još videli zajedno od njene objave trudnoće, a trbuh je već dobro narastao.

No izgleda de je Miranda Ker napokon uspela da nagovori supruga Evana Špigela da se s njom pojavi u javnosti, tačnije na događaju koji je u Los Anđelesu organizovala modna kuća Lui Viton. A čim je par zakoračio na crveni tepih, svi pogledi bili su na njima.

foto: Profimedia

Lepa trudnica izgledala je jako elegantno u dugačkoj čipkastoj crnoj haljini koja je savršeno istakla njen trudnički stomak, ali i vitku liniju. Njen suprug takođe se držao klasike i nosio odelo s belom košuljom, a celo veče nije prestao da mazi Mirandin stomak.

Presladak su par i zaista je šteta što ih tako retko viđamo zajedno, no nadamo se da će se to sada promeniti. Podsetimo, Miranda i Evan upoznali su se 2014. godine i na početku su bili jako dobri prijatelji, no u junu 2015. potvrdili su da su u ljubavnoj vezi, da bi dve godine nakon vezu krunisali brakom.

foto: Profimedia

Pre nego što su se venčali, Miranda se pohvalila kako se s Evanom čuva za brak, iako iz propalog braka s glumcem Orlandom Blumom ima 6-godišnjeg sina Flina. No čim su uplovili u bračne vode, bacili su se na posao i manekenka sada čeka svoje drugo dete.

S godišnjom zaradom od 5,5 miliona dolara, Miranda je 6. najplaćenija manekenka na svetu, no njen suprug mnogo je bogatiji. Evan je osmislio Snapčet za vreme studiranja na Univerzitetu Stenford, a tada je zaradio 2,1 milijarde dolara, čime je postao jedan od najmlađih milijardera na svetu.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs