Sezona nagrada je u punom jeku

Zvezde Holivuda ponovo na crvenom tepihu: Džesika odabrala savršenu boju haljine! (FOTO)

Holivudske dive su iskoristile dodelu Zlatnih globusa za slanje važne poruke i promocije pokreta "Time's Up" koji je izazvao veliku pažnju u medijima

Star look
Autor:
Zvezde Holivuda ponovo na crvenom tepihu: Džesika odabrala savršenu boju haljine! (FOTO)
Foto: Profimedia

U susret Oskaru holivudski crveni tepisi se polako zahuktavaju i na sinoć održanim "Critic's Choice" nagradama osetila se malo lakša i opuštenija atmosfera od one koja je vladala na Zlatnim globusima.

Glumice su se vratile u večni vrtlog odabira prave haljine za svečanost na sreću mnogih dizajnera koji su ove godine propustili pravu priliku za promociju na Zlatnim globusima. Najelegantnija je bila Anđelina Džoli koja se pojavila u beloj koktel haljini "Ralph&Russo" ukrašenoj perjem.

Glamurozna i otmena: Anđelina Džoli blistala u bajkovitoj toaleti! (FOTO)

foto: Profimedia

Margo Robi je odabrala prugastu haljinu kuće Šanel, Nikol Kidman se pojavila u ružičastoj haljini u stilu 80-ih s potpisom kuće Valentino, a Džesika Čestejn je prošetala u smaragdno zelenoj kreaciji kuće "Vionnet".

Mini intervju Džesike Častejn: Ukoliko misliš da te vara, verovatno te već vara! (FOTO)

foto: Profimedia

Kidman je slavila sa svojim kolegama iz serije "Big Little Lies" koji su kući odneli četiri nagrade. Margo Robi je zasluženo osvojila nagradu za najbolju glumicu u komediji za film "I, Tonya", isto kao i fantastična Frensis Mek Dormand koja je dobila nagradu za najbolju glavnu glumicu u dramskom ostvarenju za film "Three Billboards Outside Ebbing Missouri".

Skandal koji je tresao Ameriku: Kako je Tonja Harding uništila blistavu karijeru? (FOTO)

foto: Profimedia

U filmskoj kategoriji najvažnije nagrade je kući ponio Giljermo Del Toro i to za najboljeg reditelja i najbolji film "Shape Of Water".

Pogledajte kako su izgledale ostale dame:

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs