Nećemo je videti opet golišavu

Seks bomba koja je rekla ne Hjuu Hefneru: Vučica sa Vol strita (FOTO)

Glumica koja u filmu "Vuk sa Vol strita" glumi ženu Džordana Belforta odbila je ponudu da se slika gola za najpoznatiji muški časopis, uz obrazloženje da je već dosta priredila svojoj porodici
Šuška se
21:20h Autor:
Seks bomba koja je rekla ne Hjuu Hefneru: Vučica sa Vol strita (FOTO)
Foto: Reuters

Videvši je u filmu "Vuk sa Vol Strita", u kojem se u nekoliko scena pojavljuje gola, Hju Hefner je ponudio glumici Margo Robi da pozira za njegov časopis "Plejboj".

"Devojka koja igra ženu Džordana Belforta u filmu je jako, jako lepa", izjavio je impresionirani Hefner, dodajući da bi ona obavezno trebalo da se fotografiše za čuveni magazin.

Za 23-godišnju glumicu to, međutim, ne dolazi u obzir.

"Već sam dovoljno toga priredila svojoj porodici", objasnila je Margo u izjavi za Dejli telegraf. Ona ne žali zbog golišavih scena sa Leonardom Dikaprijem koji je njen partner u filmu u ulozi berzanskog mešetara i prevaranta.

"Kada budem imala 50 godina, moći ću da se prisetim ovih vremena i da kažem deci: pogledajte kako je mama bila zgodna", našalila se mlada glumica.

Ona priznaje da ono što se vidi na ekranu nije sasvim ona.

"Čitava jedna ekipa ljudi bila je zadužena za moje ulepšavanje. Sa posebnim osvetljenjem i uljem za telo, svako može da izgleda fantastično", skromno je zaključila Margo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs