Pogledajte

Viktorija Bekam zaslepela paparace: Ona moda ima u malom prstu! (FOTO)

Iako su mnogi pokušali da iskombinuju klasične praznične boje: crvenu i zelenu, jedino je pošlo za rukom Viktoriji Bekam čime je još jednom dokazala kako modne igrice ima u malom prstu.

Star look
16:49h Autor:
Viktorija Bekam zaslepela paparace: Ona moda ima u malom prstu! (FOTO)
Dejvid i Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

Na koji način je uspešna dizajnerka Viktorija Bekam kombinuje naizgled nespojive boje i zašto baš svi pričaju o njenim cipelicama i torbici saznajte u nastavku…

Savršen detalj: Viktorija Bekam otkrila savršene cipele za izlaske! (FOTO)

foto: Profimedia

Modna dizajnerka snimljena je juče kako sa suprugom Dejvidom izlazi iz Londonskog hotela "The Connaught" u kojem je par večerao sa Viktorijim roditeljima pre nego što su se uputili na događaj u organizaciji britanskog Voga.

Za ovu priliku Viktorija je obukla električno crvenu midi haljinu nesvakidašnjeg kroja. Gornji deo haljine liči na raskopčanu košulju, dok je donji deo haljine lepršav.

Reč je o komadu iz poslednje kolekcije Viktorije Bekam za sezonu proleće/leto 2018. prikazane na Njujorškoj nedelji mode.

Crvenu toaletu "Posh Spice" iskombinovala je sa cipelicama prekrivenim zelenim kristalićima i odgovarajućom torbicom. I blještave salonke i klač torbica takođe su deo iste kolekcije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs