Pogledajte

Viktorija Bekam: Iako je kritikuju, ne odustaje od svog stila! (FOTO)

Viktorija Bekam velika je pobornica jednostavne elegancije, a tako bi se mogla opisati i njena odevna kombinacija koju je izabrala za dodelu nagrada "Harper's Bazaar Women Of The Year". Međutim, ni ovoga puta nije izbegla svoj prepoznatljivi modni izbor...

Star look
19:34h Autor:
Viktorija Bekam: Iako je kritikuju, ne odustaje od svog stila! (FOTO)
Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

Da je njena karijera modne dizajnerke u apsolutnom usponu, dokazala je nagrada koju je Viktorija Bekam dobila na sinoćnjoj svečanoj dodeli nagrada "Harper's Bazaar Women Of The Year" u Londonu koje se dodeljuju uspešnim ženama iz sveta mode, filma i drugih područja u kojima je nežniji pol pokazao svoju snagu i moć.

Viktorija Bekam: 7 stilskih ideja poznate modne dizajnerke za predstojeću sezonu!

foto: Profimedia

Viktorija je dobitnica nagrade za britanski brend godine što je još jedna potvrda da bivša "spajsica" odlično radi svoj posao. Kada je reč o odevnom izboru, za dodelu je 43-godišnja modna dizajnerka izabrala jednostavnu eleganciju sastavljenu od tri jednobojna komada.

Belu košulju s visokim okovratnikom iskombinovala je uz klasičan crni sako i bež pantalone širokih nogavica. Malo glamura stajlingu su dale srebrne cipele sa šljokicama, međutim njih smo mogli da vidimo jedino kada je Viktorija izlazila iz automobila jer su ih sakrile predugačke pantalone.

Umetnost i moda: Viktorija Bekam se vešto poigrala sa dezenom! (FOTO)

foto: Profimedia

Viktoriju Bekam​​​​​​​ smo već u nekoliko prilika videli u predugačkim pantalonama, zbog čega je dizajnerka nailazila na kritike, ali po svemu sudeći, od ovog modnog "prkosa" ne odustaje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs