Pogledajte

Kao u bajci: Dženifer Lorens u Veneciji u najlepšem izdanju ikada! (FOTO)

Najplaćenija glumica na svetu stigla je u Veneciju na premijeru filma u kojem igra glavnu ulogu, u elegantnoj haljini koja je mamila uzdahe svih prisutnih

Star look
Autor:
Dženifer Lorens, Foto: Profimedia

Dženifer Lorens je mlada, uspešna i jedna od najopuštenijih zvezda, kažu oni koji su imali prilike da je intervjuišu.

 

Skoro svaki njen film pravi veliki uspeh, pa se zarad najnovijeg ostvarenja uputila sa ostatkom ekipe koji čine Havier Bardemom, Mišel Fajfer i Ed Haris.

 

Takođe u tom društvu, i to kao reditelj filma "Mother!", pojavio se njen dečko Daren Arnofski sa kojim je glumica u vezi već nešto više od godinu dana, a sa kojim se upoznala na snimanju istoimenog filma

 

Dženifer Lorens bez zadrške: Bila sam žrtva seksualnog zločina!

foto: Profimedia

Do sada su nekoliko puta bili uslikani zajedno ali ovo je njihovo prvo javno pojavljivanje koje nisu mogli da izbegnu jer su deo istog projekta.

 

Naravno, opuštena Dženifer, bez obzira na veličinu i eleganciju haljine i dalje se ponašala kao i kada je viđamo u farmericama.

 

Providna haljina sa izvezenim cvećem, nije nešto na šta smo navikli da vidimo na glumici ali moramo se složiti da izgleda kao princeza. To što pojavila na brodu u prelepoj Veneciji, samo još više dodaje na tome da nam sve deluje kao bajka.

 

Dženifer Lorens u džemperu na sivom tepihu: Neobičan ali pun pogodak? (FOTO)

foto: Profimedia

Dugačka haljina i moderne naočare,  super su kombinacija za mladu i talentovanu glumicu koju tek čekaju uspešne uloge i ostvarenja.

 

Ovako je Dženifer Lorens stesala telo: Spremna za bikini u 7 lakih koraka! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako vam se sviđa kako je izgledala?

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs