Promenili joj izgled

Ana Ivanović zaprepastila fanove, svi su primetili jednu stvar: Šta su ti to uradili? (FOTO)

Šteta, ti si tako lepa žena i nije bilo potrebno koristiti toliko fotošopa, napisala je jedna obožavateljka našoj sportistkinji
Star look
18:30h Autor:
Ana Ivanović zaprepastila fanove, svi su primetili jednu stvar: Šta su ti to uradili? (FOTO)
Foto: Instagram / Anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović je pozirala za naslovnicu nemačkog izdanja magazina "Harper's Bazaar", a njena fotografija je izazvala komentare koje sigurno nije priželjkivala.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Apr 5, 2017 at 4:23pm PDT

"Nikada ne bih pogodila da si to ti na naslovnici. Fotošop ti je sasvim promenio lice. Šteta, ti si tako lepa žena i nije bilo potrebno koristiti toliko fotošopa", napisala je jedna obožavateljka na Aninom Instagramu nakon što je teniserka objavila fotografiju naslovnice.

Kako je Ana Ivanović oduševila Nemce: Srpska lepotica dobila prestižnu nagradu! (FOTO)

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Apr 5, 2017 at 4:54pm PDT

"Šta su ti to uradili s fotošopom? Ti si prelepa bez ikakvog doterivanja u fotošopu", napisala je druga obožavateljka, a u jednom od komentara piše da Harper's Bazaar može da bude sramota jer koriste toliko ovog programa.

Ana se nije obazirala na komentare, a u intervju je između ostalog pričala o tome kako održava top formu. Rekla je da često vežba sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, ali da se ne pridržava posebnih režima ishrane jer voli da uživa u hrani.

Kod Švajnija ništa ne prolazi bez Ane: Detalj koji je otkrio koliko voli svoju ženu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs