London

Žestoka borba na crvenom tepihu: Lanci, dekoltei i gole noge u prvom planu! (FOTO)

Dodela Britanskih muzičkih nagrada održana je sinoć u Londonu, a poznate dame iskoristile su priliku da se prikažu u najboljem svetlu
Star look
12:20h Autor:
Žestoka borba na crvenom tepihu: Lanci, dekoltei i gole noge u prvom planu! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 6 Foto: Reuters / Neil Hall

Sreda veče u Londonu protekla je u znaku dodele Britanskih muzičkih nagrada (BRIT). Tradicionalna prestižna manifestacija okupila je velika imena svetskog šoubiza.

Poznate dame svojski su se potrudile da se na crvenom tepihu prikažu u najboljem svetlu. Kao i obično, neke su prošle bolje, nekima se i nije baš posrećilo. Sve u svemu, modni kritičari imali su pune ruke posla.

Pop princeza Eli Gulding (30) opredelila se za izazovnu crnu haljinu sa lancima na dekolteu i dubokim šlicem. Mnogi smatraju njen modni izbor punim pogodkom, ali ima i onih koji se ne slažu sa tim.

S druge strane, Keti Peri se odlučila za ultra kratku haljinu sa resama i strukiranim sakoom preko.

U poređenju sa Eli i Keti, Rita Ora je igrala na kartu romantike. Balska haljina u zelenim tonovima posuta šljkoicama i sitnim kamenčićima učinila je pevačicu nežnom i otmenom.

Ove tri dame svetski mediji su izdvojili kao top tri najbolje obučene pop zvezde sa ovogodišnje dodele Britanskih muzičkih nagrada u Londonu.

Zakletva dame od stila: Ovako ne sme da izgleda nijedna žena u pedesetim!

U galeriji ispod teksta pogledajte kako su se ostale dame skockale:

Foto: Reuters / Neil Hall
Foto: Reuters / Neil Hall
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs