Jedna od najlepših žena na svetu

Uskoro slavi 51. rođendan, a kao da nije ostarila: Zbog njenog izgleda svi su zanemeli! (FOTO)

Na dodelu nagrada početkom nedelje stigla je u uskoj crnoj haljini koja je istakla njene obline, a prorezi su dosezali sve od stopala do struka
Star look
17:20h Autor:
Uskoro slavi 51. rođendan, a kao da nije ostarila: Zbog njenog izgleda svi su zanemeli! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sindi Kraford uskoro će da proslavi 51. rođendan, ali na osnovu njenog mladalačkog izgleda, retko ko bi to pomislio.

Od devedesetih pa sve do danas Sindi je sinonim za modu i modnu pistu, a većina mlađih koleginica teško će joj pronaći manu. Tako i danas s ponosom može da nosi titulu jedne od najlepših žena na svetu, a prema najnovijim fotografijama, izgleda kao da nije ni dan ostarila.

Sindi Kraford ima 50 godina i svoja pravila za lepotu: Ovako može svaka žena! (FOTO)

Na dodelu Image Makers Awards početkom nedelje stigla je u uskoj crnoj haljini koja je istakla njene obline, a prorezi su dosezali sve od stopala do struka. Svoju prirodnu lepotu naglasila je tek laganom šminkom. Kad su njene bjuti rutine u pitanju, oduvek je isticala da je manje više, te da voli prirodne boje.

Mlađim devojkama savetuje da ne farbaju kosu sve dok ne dođu u godine da to baš moraju. Vreme obožava da provodi u prirodi, sa suprugom vozi bicikl, a ako jedan dan i ne odradi trening, nema grižu savesti. Svoja pravila ima i kad je ishrana u pitanju:

"Moja ishrana se bazira na principu 80 - 20, 80 odsto vremena jedete zdravu hranu, a ostalih 20 odsto jedite ono što želite."

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs