Slavna Hrvatica

Istakla obline seksi vešom i oduševila muškarce: Tako izgleda pravo žensko telo! (FOTO)

Lepotica Lucija neumorno na društvenim mrežama podstiče devojke i žene da zavole svoje telo i sebe bez obzira na konfekcijski broj
Star look 06.11.2016. - 22:16h Autor: jutarnji.hr
Foto: Instagram / Lusiluerplussizemodel

Najpoznatiji hrvatski krupni (plas sajz) model, Lucija Lugomer, ne prestaje da uveseljava prijatelje i fanove na Instagramu atraktivnim fotografijama, a jedna je obožavaocima posebno zapela za oko.

 

Lucija se fotkala kako leži na kauču u providnom crnom donjem vešu. Budući da je leži na stomaku, možemo samo reći da i brojne rahitične lepotice ne bi tako dobro nosile tange, a bodi koji ima na sebi stoji joj kao saliven.

 

Lepotica, koja neumorno na društvenim mrežama podstiče devojke i žene da zavole svoje telo i sebe bez obzira na konfekcijski broj, u maju ove godine potpisala je ugovor s pariskom modnom agencijom Baker Model Management, koja je dosad angažovala samo manekenke iz SAD-a. Osim toga, o njoj su pisali brojni svetski mediji uključujući Daily Mail i italijanski Vogue.

 

Krupnija devojka koja je zaludela svet: Ova Hrvatica pomera modne granice! (FOTO)

 

"I seksi si i lepa", "to je prava lepota", "tako izgleda pravo žensko telo", samo su neki od komentara ispod Lucijine provokativne slike.

 

Najlepša debeljuca ućutkala zlobnike: Malo celulita nikome ne škodi! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs