Prirodna lepota

Pevačica (35) zgrozila Holivud: Zbog ovog poteza dive joj se žene širom sveta! (FOTO)

Ona je pokrenula novi trend tako što je odbacila sve ono što današnji Holivud smatra lepim
Star look
22:46h Autor:
Pevačica (35) zgrozila Holivud: Zbog ovog poteza dive joj se žene širom sveta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pevačica Ališa Kiz je nedavno donela zaista neobičnu odluku za svet šoubiznisa. Tridesetpetogodišnja pevačica je objavila u javnosti kako se više neće šminkati jer ne želi da bude rob slike "idealne žene" koju nam nameću društvo i mediji.

"Radila sam na sebi, a ne na onome što ljudi misle da je savršeno. Osećam se jako i bolje nego ikad", napisala je na Tviteru.

Ališa je napisala i pismo za feministički časopis "Lenny" u kojem je objasnila kako je joj je dosta da je ovaj "oštar, osuđujući svet" sudi prema izgledu, a po prvi puta u javnosti, bez šminke se pojavila na finalu UEFA Europske lige.

Jelena Đoković pokrenula novi trend: Žene jedva dočekale! (FOTO)

Nakon tog nastupa, pevačica je primila brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama te nastavila svoju misiju kojom želi pokazati kako samopouzdanje ne leži u našminkanom licu i da i žena bez maskare može biti snažna, seksi i lepa.

S "golim licem" lepa Ališa pojavila se i na jučerašnjoj dodeli nagrada BET u Los Anđelesu, gde je zablistala uz supruga.

Popularna pevačica je za ovu priliku obukla široki crni kombinezon s dubokim dekolteom, a upotpunila ga je srebrnim sandalama s kaišima, srebrnim turbanom i glomaznim naušnicama.

Nama izgleda odlično, a vama?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs