Pripadnica danske kraljevske porodice privukla svu pažnju

Zbog ove haljine je svrgnula sa trona Kejt Midlton: Meri je najbolje obučena princeza! (FOTO)

Za razliku od drugih javnih dešavanja na kojima lepa vojvotkinja privlači svu pažnju, ovoga puta na Rojal Askotu se našla se i njena velika modna "suparnica", danska princeza Meri
Star look
21:00h Autor:
Zbog ove haljine je svrgnula sa trona Kejt Midlton: Meri je najbolje obučena princeza! (FOTO)
Foto: Reuters / Toby Melville, AP / Adam Davy

Na tradicionalnoj konjičkoj trci Rojal Askot, koju svake godine posećuju brojni pripadnici kraljevskih porodica i druge ugledne zvanice, po prvi put je prisustvovala i vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton.

Vatrena Kejt Midlton: Rizik se isplatio, vojvotkinja smelija nego ikad! (FOTO)

Foto: Reuters / Andrew Boyers, Toby Melville
Foto: Reuters / Andrew Boyers, Toby Melville

U društvu svog supruga, princa Vilijama, Kejt je blistala u bež čipkastoj haljini sa potpisom modne kuće "Dolče i Gabana" koju je iskombinovala sa salonkama u boji kože.

Princ Vilijam na naslovnici gej magazina: Po prvi put u kraljevskoj istoriji! (FOTO)

Međutim, za razliku od drugih javnih dešavanja na kojima lepa vojvotkinja privlači svu pažnju, ovoga puta se na istom mestu našla se i njena velika modna "suparnica", danska princeza Meri.

Ostvarenje sna obične devojke: Kako je Meri postala danska princeza! (FOTO)

Ove dve dame neretko upoređuju zbog načina na koji se oblače, a ovo je bila jedinstvena prilika da "odmere snage" i uživo. Za razliku od Kejt, Meri se odlučila za narandžastu haljinu kreatora Marka Džejkobsa, uz koju je obula cipele sa kaišićem.

Kejt Midlton obukla haljinu staru 5 godina: Kreacija srpske dizajnerke oduševila vojvotkinju! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Stroga pravila oblačenja nalažu da dame moraju da nose šešire, a i Kejt i Meri su se opredelile za modele dizajnerke Džejn Tejlor i to sa cvetnim motivom. Inače, princeza Meri je od Kejt prošle godine "preotela" titulu najbolje obučene pripadnice kraljevskih porodica.

Modni stručnjaci već komentarišu da je i u ovom modnom "dvoboju" danska princeza pobedila britanski vojvotkinju jer nije igrala na sigurno odabravši haljinu u jakoj boji, dok je Kejt ostala verna svom "čednom" stilu.

Danska princeza Meri oduševila svet: Svaka žena treba da se ugleda na nju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs