Deca bogataša

Sin poznatog košarkaša šokira svet: Gde god se pojavi, svi zinu u čudu! (FOTO)

Smršao je neverovatnih 90 kilograma i počeo da se oblači na svoj način
Star look
08:28h Autor:
Sin poznatog košarkaša šokira svet: Gde god se pojavi, svi zinu u čudu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sin košarkaške legende Medžik Džonsona, 23-godišnji Ej Džej Džonson, iznenađen je interesom američke javnosti za njegovu seksualnu orijentaciju.

Ej Džej, pravim imenom Earvin, je zvezda rijaliti šoua "Rich Kids of Beverly Hills" koji se uspešno emituje već nekoliko sezona, a ove godine dobio je i svoj vlastiti šou "EJ And The City".

U poslednje dve godine u potpunosti je promenio svoj izgled. Drastično je smršao, a potom je u potpunosti promenio i način oblačenja. Tvrdi da mu je sledeći cilj da izgradi karijeru nezavisno od njegove slavne porodice.

Spojila nespojivo: Vrećaste pantalone sakrile sve sem grudi! (FOTO)

"Uvek sam želeo da budem u centru pažnje, imao sam planove da radim nešto svoje i gradim svoj brend. Svakog me dana napadaju zbog onog što jesam i sve što im mogu reći je - samo to mogu biti, mogu biti samo ono što jesam. Ne znam šta drugo želite od mene", rekao je.

Njegov slavni otac, koji se iz sveta sporta povukao 1991. godine, nakon što je objavio da je zaražen HIV-om, uz EJ-a ima usvojenu kćerku Elisu kao sina Andrea iz ranije veze. Elisa će se pojavljivati u šou svog brata, uz kćerku LL Kul J-a, Samariju Smit i naslednika perzijske porodice građevinskih mogula Sanaza Panahija.

"Ponosan sam i srećan što su mi oni porodica. Roditelji su me oduvek podržavali, sestra i ja uvek smo bili bliski. Kad sam objavio da sam gej, bio sam jako uplašen, ali njihova ljubav i podrška pokorile su svet", rekao je.

Nini Badrić mogu svi da zavide: Ovo je njen potpuno prirodan izgled u 43. godini! (FOTO)

A photo posted by EJ Johnson (@ejjohnson_) on Jun 2, 2016 at 10:53am PDT

A photo posted by EJ Johnson (@ejjohnson_) on May 19, 2016 at 7:09pm PDT

A photo posted by EJ Johnson (@ejjohnson_) on Mar 17, 2016 at 5:05pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs