Promovisala novu kolekciju garderobe

Diktira modne trendove: Rijana prošetala plavi karmin (VIDEO)

Popularna Riri predstavila je svoju jesenju kolekciju u Londonu, u saradnji sa brendom River Ajlend, pojavivši se u ekstravagantnoj modnoj kombinaciji
Star look
18:44h
Diktira modne trendove: Rijana prošetala plavi karmin (VIDEO)
Foto: Reuter
1 / 3 Foto: Reuters

Svetska zvezda sa Barbadosa ponovo je pokazala zašto je jedna od najupečatljivijih pojava na ženskoj muzičkoj sceni, kada se u Londonu pojavila sa plavim karminom na promociji njene nove modne kolekcije.

Rijana (Rihanna) je bila obučena u sportsku crno-belu krznenu jaknu, koju je uparila sa potpuno providnom crnom košuljom i farmerkama. Na promociju njene nove kolekcije za jesen/zimu pevačica je došla u društvu manekenke Kare Delevinj (Cara Delevingne).

Obraćajući se svojim fanovima u Velikoj Britaniji, Rijana se oglasila putem Tvitera:

http://www.youtube.com/watch?v=JCllQgvqUWI
"Britanksa mornarice, danas sam u Londonu kako bih pokrenula svoju jesenju modnu kolekciju"

Proslavljena pevačica priredila je i koktel zabavu za svoju drugu po redu modnu saradnju sa brendom River Ajlend (River Island), uz čiju pomoć je lansirala svoju kolekciju.

"Bukvalno sam dizajnirala sve ono što želim da nosim i tačno onako kako želim da nosim", rekla je Rijana na promociji.

S&M devojka je strpljivo pozirala fotografima i slikala se sa obožavaocima, čime je pokazala da je njeno vređanje fanova i nekontrolisano ponašanje možda stvar prošlosti. Ririna prijateljica, Kara Delevinj, bila je odlična promoterka pevačicine nove garderobe, tako što je nosila delove River Ajlend kolekcije, inspirisane urbanim uličnim odevanjem.

Ostale Rijanine fotografije možete videti ispod teksta u našoj galeriji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs