Ona može i zna sve

Seksi novinarka zaludela svet: Kad se ona pojavi na televiziji, muškarci padaju u trans! (FOTO)

Ova devojka je svestrana ličnost koja mušku pažnju pleni gde god krene
Star look
06:22h Autor:
Seksi novinarka zaludela svet: Kad se ona pojavi na televiziji, muškarci padaju u trans! (FOTO)
Foto: Instagram / Vanehupp

Svestrana Vanesa Hupenkoten je sportska novinarka, televizijska voditeljka i manekenka, a bavi se i trčanjem, boksom, skijanjem, planinarenjem, a svira i gitaru.

U svojoj zemlji, Meksiku, brzo je postala prava zvezda. Njena ljubav prema sportu nije preterano čudna kad se uzme u obzir da joj je otac nemački fudbaler Dieter Hupenkoten. To objašnjava i njeno poprilično neobično prezime u Meksiku.

Guza je proslavila, sad ne prestaje da je promoviše: Fatalna Ruskinja zapalila internet! (FOTO)

Studirala je odnose sa javnošću, a kad se ne javlja sa sportskih terena, Vanesa se bavi manekenstvom. Na izboru za Mis Meksika 2007. godine ponela je titulu Mis sporta.

Ubrzo je dobila posao na jednoj meksičkoj televizijskoj, a jedan od prvih zadataka bio joj je izveštavanje sa Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine.

Pažnju svetske javnosti privukla je 2014. godine, nakon Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu. Mnogi su je tada nazvali najzgodnijom novinarkom prvenstva, a njen profil na Instagramu u kratkom vremenu je prikupio stotine hiljada fanova.

Plava kosa, bujne grudi i uska haljina: Kad se ona pojavi, muškarci ostanu bez teksta! (FOTO)

Sredinom prošle godine pisalo se i da je uspela da zaludi jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda, ali to nikad nije potvrđeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs