Pogledajte

Ovako je nekad izgledala: Danas ima 82 godine i dostojanstveno stari! (FOTO)

Kim i danas zgleda prelepo i ne osvrće se na zle komentare da je sve to dobila zahvaljujući plastičnoj hirurgiji pomoću koje je, navodno, promenila lični opis
Star look
13:38h Autor:
Ovako je nekad izgledala: Danas ima 82 godine i dostojanstveno stari! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kim Novak je holivudska lepotica, jedna od Hičkokovih plavuša, koja je svojevremeno punila naslovne stranice svetskih časopisa zahvaljujući svojoj intrigantnoj životnoj priči i rigidnim stavovima.

Znala je kako da uzburka javnost, te postane jedna od onih dama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

I danas, u 82. godini, izgleda prelepo i ne osvrće se na zle komentare da je sve to dobila zahvaljujući plastičnoj hirurgiji pomoću koje je, navodno, promenila lični opis.

Vidi se da je negovana, te da izuzetno vodi računa o svojoj kosi i koži. Bob frizura sa šiškama pristaje njenom licu i godinama.

Poslednji film snimila je pre 22 godine i od tada uživa daleko od očiju javnosti, na ranču sa svojim suprugom Robertom Malojem koji je po zanimanju veterinar.

Podsetimo, sudbonosno da izgovorila je 1976. na ceremoniji u svom domu u Big Suru, u Kaliforniji, kada se udala za sedam godina mlađeg Roberta Maloja, veterinara koga je upoznala dok je lečio njenog konja.

Decenijama kriju od nas tajni sastojak koji podmlađuje i pegla bore: Evo o čemu je reč!(VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U braku su i danas, a veže ih međusobna strast i ljubav prema životinjama. Žive na farmi u Oregonu okruženi prekrasnom prirodom i mnoštvom životinja.

Ima 60 godina, a izgleda duplo mlađe: Niko ne veruje u tajnu njene lepote! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs