Nasmejaće vas

Kroz osmeh: Mirka Vasiljević otkriva tajnu vitke linije!

Čim sednem za sto, pojavi se neko od moje troje dece i traži baš to što ja jedem. I ja, šta ću...,kaže glumica
Star look
00:50h Autor:
Kroz osmeh: Mirka Vasiljević otkriva tajnu vitke linije!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Glumica Mirka Vasiljević nakon tri porođaja uspela je da dotera liniju gotovo do savršenstva. Način na koji je to uspela oduševiće vas, piše Story.rs.

"Čim sednem za sto, pojavi se neko od moje troje dece i traži baš to što ja jedem. I ja, šta ću..." ,kaže Mirka kroz smeh.

Glumica je tokom vikenda zapalila internet kada je njen suprug Vujadin objavio fotografije iz njene nove predstave gde je ona u donjem vešu. OVDE pogledajte o čemu je reč.

Mirka je mnoge dame koje imaju oduševila novim izgledom i lakoćom kojom je vratila kilažu koju je imala pre tri porođaja.

"Vrlo lako sam se vraćala na željenu kilažu posle porođaja. Sve tri trudnoće su mi prijale. Lako ostajem u drugom stanju i imala sam lake porođaje. Takođe, volim da treniram, ali imam periode kada ne možete da me naterate da idem u teretanu i one kada ne izlazim iz nje. Ovih dana imam mnogo posla, stalno sam na putu, pa ne stižem da treniram. Trudim se da ne jedem slatkiše, ali živ sam čovek, opustim se ponekad, a posle povedem više računa. - kaže Mirka za Blic.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs