UROŠ SAVIĆ

OVAKO IZGLEDA ROĐENI BRAT VUJADINA SAVIĆA: Retko se pojavljuje u medijima,a godinam je u srećnom braku sa OVOM PLAVUŠOM!

Stariji sin Duleta i Marine, Uroš je oženjen pravom lepoticom

Star look
12:24h Autor:
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Dule i Marina Savić, osim Vujadina, imaju još jednog sina, Uroša. S obzirom da se ne pojavljuje često u medijima, o njegovom životu se malo toga zna. Uroš je stariji od Vujadina, a već 10 godina uživa u skladnoj vezi sa izabranicom, Tijanom, sa kojom je dobio preslatku ćerku Lenu.

Tijana je voditeljka baš kao i njena svekrva Marina Rajević Savić, a pored voditeljskog poziva, nedavno je započela i privatni biznis.

RAZVELA GA OD PRVE ŽENE, ON JE VARAO NA SVAKOM KORAKU: Sve mu je praštala i rodila petoro dece!

Uroš i Tijana u skladnom su braku već deset godina, a svoju intimu trude se da pažljivo sačuvaju, kako bi u njoj uživali.

O svom odnosu sa Marinom i Duletom, Tijana je govorila jednom prilikom:

- Zahvalna sam na višku energije koji imam. Tako da uspevam sve da postignem. Dosta nam pomažu i Uroševi roditelji, tako da se kombinujemo, i bez njih bi sve ovo bilo neizvodljivo. Da sam birala takvog svekra i svekrvu, ne bih ih bolje našla. Zahvalna sam Bogu na tome, zaista. Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu. Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret. U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto mi smo imali mnogo sreće.

ĆERKA NAŠEG POZNATOG GLUMCA UŽIVA U VEZI SA TATINIM KOLEGOM: Razlika u godinama joj ni najmanje ne smeta! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...