Kreacije sa crvenog tepiha

Eva, Viktorija i Naomi: Najbolje obučene dame na izložbi posvećenoj Aleksandru Mekvinu! (FOTO)

Londonski Muzej Viktorije i Alberta odao je počast čuvenom kreatoru izložbom njegovih kreacija, a slavne dame nisu propustile priliku da budu u centru pažnje
Star look
14:24h Autor:
Eva, Viktorija i Naomi: Najbolje obučene dame na izložbi posvećenoj Aleksandru Mekvinu! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 6 Foto: Profimedia

Otvaranju izložbe "Aleksandar Mekvin: Divlja lepota" ("Alexander McQueen: Savage Beauty") u londonskom Muzeju Viktorije i Alberta prisustvovale su mnoge poznate dame. Svojim smelim kreacijama koje su nosile, one su pokušale da osvoje crveni tepih i budu u centru pažnje.

Među prvima je pristigla Kejt Mos. Manekenka je obukla providnu čipkastu crnu haljinu sa potpisom ove modne kuće iz kolekcije za jesen/zimu 2015. a društvo joj je pravio suprug Džejmi Hins.

10 najlepših žena svih vremena: Klasična lepota i prirodnost su dobitna kombinacija! (FOTO)

Izložbi je prisustvovao i bračni par Bekam. Kao i Kejt Mos, i Viktorija se odlučila za crnu haljinu. Međutim, pored elegantne haljine, najveću pažnju privukao je njen dekolte kojeg je istakla u prvom planu, što u poslednje vreme kreatorka inače ne radi.

Kao iz horor filma: Viktorija Bekam zaprepastila izgledom! (FOTO)

Salma Hajek se, za razliku od Kejt i Viktorije, nije odlučila za providnu haljinu. Ali, iako je njena bogato ukrašena haljina sa efektnim paunovima od čipke delovala raskošno, kreacija nije odgovarala njenom obliku tela, i vizuelno ju je smanjila.

Salma Hajek izazovna i u 49. godini: Misli da je buckasta, a vi? (FOTO)

"Crna pantera" Naomi Kembel iskombinovala je haljinu sa donjim delom od perja i kratku krznenu bundu svetloroze boje. "Strateški" prišiveni detalji u obliku latica pokrivali su grudi čuvenog supermodela, pošto Naomi to veče nije nosila grudnjak.

Naomi Kembel: Suverena kraljica modnih pista i u 45. godini! (FOTO)

Unuka britanske kraljice Elizabete, 26-godišnja princeza Beatris od Jorka obukla je dugačku crnu smoking haljinu. I ova kreacija nosila je potpis Aleksandra Mekvina, a frizura joj je odisala duhom zlatnog Holivuda 50-ih.

Najzapaženiji trio na dodeli SAG nagrada: Ema, Džulija i Dženifer savršeno stilizovane! (FOTO)

Manekenka Eva Hercigova odlučila se za nežniju boju i nosila je ružičastu haljinu, a preko jednog ramena je prebacila krzno. Nasmejana Eva izgled je upotpunila cvetnim detaljem u kosi.

Najviše od svih, svojom pojavom je iznenadila pevačica FKA Tvigs. Šarena haljina sa velikom kragnom od perja bila je najupečatljivija cele večeri. Kreacija je iz Mekvinove kolekcije proleće/leto 2008.

Šta im bi da se ovako obuku: Najgore haljine sa dodele Zlatnog globusa! (FOTO)

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs