Neverovatno

Nekada lepotica, danas primer loše estetske hirurgije: Neuspela korekcija nosa Nikol Kidman! (FOTO)

Australijsku glumicu, koja je na početku karijere sredinom 90-ih porculanskom puti i riđom kovrdžavom kosom unela dašak originalnosti u Holivudu, unakazili su prečesti estetski zahvati
Star look 08.02.2015. - 21:55h
Foto: Profimedia

Predstavljanje filma Queen of the Desert na filmskom fesitvalu u Berlinu zasenio je plastičan izgled glavne glumice Nikol Kidman. Ni najbolja šminka nije uspela da ulepša kriv i previše pćast nos poznate dame!

 

Australijsku glumicu, koja je na početku karijere sredinom 90-ih porculanskom puti i riđom kovrdžavom kosom unela dašak originalnosti u Holivodu, unakazili su prečesti estetski zahvati. Iako se kune da joj je nos prirodan, ali zbog šminke izgleda drugačije, Kidman sve više liči na pokojnog kralja pop-a Majkla Džeksona.

 

OVDE pogledajte ženu kojoj je želja za veštačkom lepotom uništila život - Ona ne može da zatvori oči, ali nema nazad! (FOTO)

 

"Kada bi joj narastao svaki put kad laže, kao Pinokiju, već bi bila dvojnica Virdžinije Vulf, koja je glumila u filmu Sati i tada nosila veći veštački nos" - šalili su se gosti festivala.

 

Za razliku od prošlih dana, ime nekadašnje seks bombe sve se češće koristi kao primer loše estetske hirurgije.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...