Provokativno izdanje Kejt Hadson

Izazovna haljina na još izazovnijem telu: Goldi Hon ponosna na ćerkine zanosne obline! (FOTO)

Slavna glumica se na Versaće reviji pojavila rame uz rame sa svojom majkom, a smelom vatreno crvenom kreacijom izmamila je poglede prisutnih
Star look
00:38h Autor:
Izazovna haljina na još izazovnijem telu: Goldi Hon ponosna na ćerkine zanosne obline! (FOTO)
Foto: AP

Ovogodišnju Nedelju mode u Parizu otvorila je kreatorka Donatela Versaće. Pored brojnih poznatih gostiju, čini se da su posebnu pažnju privukle slavne majka i ćerka - Goldi Hon (70) i Kejt Hadson (35).

Zauzele su mesta u prvom redu i pomno pratile dešavanja na pisti.

Goldi Hon napunila 69 godina: Bore ne krije, osmeh sa lica ne skida! (FOTO)

Svojim smelim modnim izborom, Kejt je ukrala pažnju svih prisutnih. Naime, ova 35-godišnja glumica i majka dvoje dece na sebi je imala neobičnu kreaciju vatreno crvene boje sa potpisom modne kuće Vresaće.

Haljina na jedno rame koja prati liniju tela, naglasila je glumičinu vitku liniju. Posebnu pažnju privulkli su providni delovi haljine, koji su bili taman tako raspoređeni da zagolicaju maštu radoznalih očiju.

Nema zategnutijih: Top 10 najzgodnijih svetskih dama (FOTO)

Stomak, butine i deo zadnjice bili su naizgled u potpunosti otkriveni. Ako je suditi prema fotografijama, Kejt nakon dva porođaja ima figuru na kojoj bi joj mnoge dame pozavidele.

Da je ponosna na svoju ćerku, 70-godišnja Goldi Hon pokazala je svojim širokim osmehom, ali i jednim pomalo neobičnim gestom.

Raskopčala haljinu: Jedna od najzgodnijih voditeljki pokazala golu guzu! (FOTO)

Na fotografiji na kojoj poziraju majka i ćerka sa čuvenom Donatelom Versaće, Goldi Hon je rukom uperila u vidno zategnutu Kejtinu zadnjicu. Fotografija kao da šalje poruku: "Pogledajte kakvu guzu moja ćerka ima!".

Goldi se za ovakvu priliku odlučila za crnu haljinu iznad kolena i par Labutin cipela na platformu, dok je Donatela nosila savršeno skrojeno crno odelo.

Bolje da ne skida naočare: Pogledajte šta je Donatela Versaće uradila od svog lica! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs