Dama sa stilom

Sara Džesika Parker pokazala da su pliš i til savršena kombinacija! (FOTO)

Otmena kombinacija pliša i tila, kao i raskošna suknja pun krug sa faltama, pobrinuli su se za spektakularno izdanje poznate glumice na nedavno održanoj svečanosti
Star look
18:56h Autor:
Sara Džesika Parker pokazala da su pliš i til savršena kombinacija! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedna od poznatih dama koja se trudi da što manje nosi uvek elegantnu crnu boju je Sara Džesika Parker koju u retkim prilikama možemo da vidimo u ovakvom autfitu.

Ali, ovoga puta glumica nije mogla da odoli pomenutoj kombinaciji u kojoj se pojavila na dodeli prestižnih nagrada Fashion Footwear Association Of New York Awards 2014.

Za kojim aksesoarom su Sara Džesika Parker, ali i mnoge druge poznate dame poludele ove zime pogledajte OVDE.

Glumica koja je na početku godine prezentovala svoju liniju cipela koja je doživela uspeh, rasprodavši se brzinom svetlosti, da bi pred kraj godine potvrdila treći deo filmskog serijala Sex and the city, je blistala na svečanosti, obučena u crnu haljinu sa potpisom kreatorke Delfin Manive, iz njene fall couture kolekcije za 2014.

Otmena kombinacija pliša i tila, kao i raskošna suknja pun krug sa faltama, pobrinuli su se za spektakularno izdanje poznate glumice koja je ovaj atrakivan izgled upotpunila sandalama u boji kože iz sopstvene kolekcije, kao i Fred Lejton nakitom.

OVDE pogledajte Saru u kreaciji koja nije za svakog - plavoj haljini sa smelim printom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs