Prirodno je uvek najlepše

Nikol Kidman se opametila: Konačno prestala da koristi botoks! (FOTO)

Glumica je na londonskoj premijeri filma "Padington" bila elegantna kao i uvek, u crnoj haljini ukrašenoj metalnim detaljima sa providnim rukavima. Međutim jedna stvar bila je i više nego očigledna - izostao je "plastični" izraz njenog lica
Star look
13:00h Autor:
Nikol Kidman se opametila: Konačno prestala da koristi botoks! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 5 Foto: Reuters

Holivudska glumica Nikol Kidman prisustvovala je jučerašnjoj londonskoj premijeri filma "Padington" na kojoj se pojavila u drugačijem izdanju nego što smo navikli.

Naime, glumica je bila elegantna kao i uvek, u crnoj haljini ukrašenoj metalnim detaljima sa providnim rukavima. Međutim jedna stvar bila je i više nego očigledna.

Ovoga puta, izostao je "voštani" izgled glumičinog lica, zbog čega su mnogi komentarisali da se Nikol u 48. godini konačno opametila i prestala da koristi botoks zbog kojeg je ranije uvek imala maltene "zaleđeno" lice.

OVDE pogledajte kakvu je "nezgodu" Nikol doživela sa providnom haljinom.

Raspoložena glumica je u društvu supruga Kit Urbana nasmejano pozirala fotografima, a sa njim je ispod kišobrana razmenjivala poljupce, poput zaljubljenih tinejdžera.

OVDE pogledajte Nikol Kidman koja se pojavila u maju na Kanskom festivalu neprepoznatljiva, sa licem koje je izgledalo kao plastična maska.

Ostatak fotografija sa ove londonske premijere pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Nikol Kidman