Gala veče

Glamur, duge haljine i još duži šlicevi: Dženifer Lopez jedva obuzdala haljinu! (FOTO)

Riti Ori trebala je pomoć oko predugačkog šlepa, dok je 41-godišnja Hajdi Klum ponovo zasenila i mnogo mlađe koleginice
Star look
11:48h Autor:
Glamur, duge haljine i još duži šlicevi: Dženifer Lopez jedva obuzdala haljinu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na sinoćnoj dodeli Američkih muzičkih nagrada u Los Anđelesu, poznate dame birale su zavodljive toalete u želji da ukradu pažnju svih prisutnih.

Tako su crvenim tepihom pevačice prošetale golih leđa, dubokih dekoltea, golih stomaka i dubokih šliceva, ali sve ipak bile elegantne i jedinstvene.

Poznate dame prošetale crvenim tepihom bez gaćica! Fotografije pogledajte OVDE.

Pevačica Dženifer Lopez želela je da pokaže koliko njeni naporni treninzi daju rezultate, pa se odlučila da istakne svoj savršeno oblikovan stomak haljinom sa izrezima na ovom delu tela. U haljinici od satena Dženifer je blistala, ali je bila primorana da haljinu stalno obuzdava, jer je tako lepršava stalno letela.

Napravite smuti za mršavljenje koji pije Dženifer Lopez za vitku liniju! Recept preuzmite OVDE.

Oličenje glamura i visoke mode ponela je Selena Gomez, u vidu duge crne haljine otvorenih leđa, sa potpisom Đorđa Armanija. Uz diskretnu šminku, elegantnu punđu i nešto malo nakita, Selena je plenila svojim izgledom.

OVDE pročitajte kojih 10 odevnih komada svaka žena treba da ima po savetu Đorđa Armanija!

Pošto se neko vreme povukla iz javnosti, sada kada je objavila svoj povratak na muziču scenu, Fergi ne prestaje da oduševljava odevnim kombinacijama. Za ovu priliku odabrala je dugu crnu haljinu sa dubokim šlicem, a izgled su upotpunile sandale sa kaišićima i duga, puštena kosa.

Kada je Rita Ora prošetala crvenim tepihom u jarko žutoj haljini sa dugim šlepom, definitivno je privukla svi pažnju fotoreportera. Da li zbog drečave boje, kroja haljine koji joj odlično stoji ili dugačkog šlepa oko kojeg joj je trebala pomoć, sve u svemu, pevačica je blistala u punom sjaju.

Kako se Rita Ora izblamirala na društvenim mrežama, saznajte OVDE - smeje joj se ceo Tviter!

Nijedan događaj u poslednje vreme ne može da prođe bez slavnih sestara, pa su Kendal i Kajli Džener celo veče privlačile pažnju izrazito dubokim šlicevima, koji su u potpunosti otkrivali lepo oblikovane noge. Nešto kasnije pridružila im se i starija sestra Kloi Kardašijan u mini haljini sa kosim izrezom.

Kendal Džener otkrila svoju tajnu dobrog izgleda - kako ona to postiže, saznajte OVDE.

Iako ima 41 godinu, fotomodel Hajdi Klum ne prestaje da izaziova zavist i mnogo mlađih koleginica. U neobičnoj crnoj haljini sa svetlucavim roze detaljima, golim stomakom i dubokim šlicem, manekenka je istakla sve svoje atribute.

OVDE pogledajte kako izgleda kuća Hajdi Klum - luksuzno carstvo u brdima Holivuda!

Popularna pevačica Tejlor Svift definitivno je bila zvezda večeri, kako zbog duge, pastelno zelene haljine, tako i zbog kasnijeg nastupa koji je ocenjen kao najbolji performans večeri.

Kako je izgledala transformacija Tejlor Svift od ružnog pačeta do prave lepotice, pogledajte OVDE.

A da li je i ovom pojavom Tejlor Svift opravdala titulu najbolje obučene žene u 2014. godini ili ne, prosudite sami.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs