Ko ne bi voleo da se nađe u njihovoj koži

U šestoj deceniji pariraju mnogo mlađima: Poznati koji ne stare! (FOTO)

Svi bismo želeli da zadržimo mladoliki izgled što duže, a ovim slavnim ličnostima to polazi za rukom i u 50-im godinama
Star look
10:10h Autor:
U šestoj deceniji pariraju mnogo mlađima: Poznati koji ne stare! (FOTO)
Foto: Reuters / AP

Kada je prošle nedelje Jasmin Le Bon napunila 50 godina, svetska javnost bila je fascinirana njenom mladolikošću.

Iako je supruga Sajmona Le Bona ušla u šestu deceniju života, ona ne izgleda ni dan starije nego bilo koja 35-godišnjakinja. Kada je nedavno na jednoj gala večeri pozirala sa ćerkom Amber, mnogi su komentarisali da izgledaju kao sestre!

Jasmin nije jedina lepotica srednje dobi koja može da se pohvali besprekornim izgledom.

Glumica Sandra Bulok je u junu ponela laskavu titulu najseksepilnije žene u protekloj deceniji. Iako je u julu napunila 50 godina, ne samo da nema nijednu boru, već nam je u filmu "Gravity" iz 2013. pokazala da ima telo poput 20-godišnjakinje.

Nema žene koja ne bi poželela da izgleda kao ona u majici i gaćicama.

Dobar izgled u 6. deceniji nije rezervisan samo za dame. Iz "fontane večne mladosti" pije i holivudski lepotan Džoni Dep, koji je napunio 51. godinu, a ne izgleda kao da je stariji od 30 godina.

Još jedan miljenik ženske publike Kijanu Rivs prešao je ove godine u pedesete godine. Tačnije, zgodni glumac u septembru je napunio 50 godina, a čini se da već dve decenije izgleda identično.

Rivsova vršnjakinja je i jedna od glumica popularne serije "Prijatelji", Kortni Koks. Njen mladolik izgled joj je nesumnjivo pomogao da započne vezu sa 37-godišnjim dečkom Džonijem Mekdejdom, sa kojim planira da uskoro stane na ludi kamen.

Mišel Fajfer je od svih navedenih glumaca najstarija - ove godine je napunila 56 godina. Međutim, to na osnovu njenog izgleda nikada ne bi moglo da se pomisli!

Iako ima benigni tumor na mozgu, pevačica Šeril Krou ne dozvoljava da to utiče na njen izgled, i to u 53. godini!

El Mekfirson sa razlogom smatraju ženom zmajem zahvaljujući njenoj mladolikosti! U čemu je tajna Elinog zgodnog tela i fenomenalnog izgleda saznajte OVDE.

Iako jedan od najpoznatijih holivudskih sajentologa Tom Kruz ne može da se pohvali svojom visinom, godine su mu i te kako bile naklonjene, tako da niko ne bi pomislio da glumac ima 52 godine!

Kada je Džulijen Mur dobila svoju zvezdu na stazi slavnih, niko nije mogao da poveruje da glumica ima 53 godine! Džulijen je više puta do sada pokazala da nije sujetna, pa je tako sa javnošću podelila svoju tajnu mladalačke lepote! Kako se ona neguje saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs