Pogledajte

Retro brkovi ponovo u modi? Bred Pit vratio vreme unazad (FOTO)

Slavni glumac više nema bradu, ali retro brkovi su tu. Trenutno promoviše svoj novi film u Londonu, a očigledno i novi imidž
Star look
23:02h Autor:
Retro brkovi ponovo u modi? Bred Pit vratio vreme unazad (FOTO)
Foto: Reuters

Bred Pit ovih dana promoviše svoj novi film "Fury", te se tim povodom juče pojavio na Film Festivalu u Londonu.

U britanskoj prestonici Bred je prošetao dva različita stajlinga - crni smoking za veče i premijeru filma i karirani sako uz farmerice tokom konferencije za štampu.

Kakvim je poklonom Anđelina častila Breda, saznajte OVDE.

Iznenadio je mnoge promenom svog imidža - umesto brkova i brade, kao detalj na svom licu zadržao je samo brkove. Kako vam se sviđa njegov retro fazon?

Kultura negovanja brkova kod muškaraca datira još od davnina, a ova fizička karakteristika učinila je prepoznatljivim mnoge istorijske ličnosti.

Veliki borci, ratnici, kraljevi i opevani junaci dičili su se svojim brkovima i bradom.

Nekada su brkovi bili simbol moći, a svakog moćnog muškarca krasi mudrost i visoko samopouzdanje. Naime, stručnjaci dlake na licu povezuju s godinama i zrelošću, te i iskustvo dolazi samo po sebi.

OVDE saznajte zašto žene vole muškarce s bradom.

I danas, ovaj bogat i muževan detalj na licu ostavlja poseban utisak na ženski pol. Naime, mnoga istraživanja su pokazala da su muškarci koji nose bradu i brkove mnogo privlačniji od onih kojima je brijanje prva stvar koju praktikuju ujutro.

OVDE pogledajte za kojih 15 fudbalera su žene odlepile - njima brada odlično stoji!

Vremenom se moda i trendovi menjaju, ali čini se da su brkovi nekako zauzeli posebno mesto i to naročito među sredovečnijim muškarcima. Međutim, sve je više i mlađih pripadnika muške populacije koji u sklopu svog imidža nose brkove.

Muškarci sa cvećem u bradi su preplavili Internet - OVDE pogledajte o čemu se radi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs