Pogledajte

Kim Katral napunila 58 godina: Ovako danas izgleda fatalna Samanta Džouns! (FOTO)

Od svih svojih uloga nekako je, i muškom, a i ženskom delu publike, prirasla za srce kao Samanta, žena opsednuta lepotom i mladošću, kojoj godine ništa ne mogu
Star look
12:52h Autor:
Foto: Reuters

Kim Katral, javnosti najpoznatija po ulozi fatalne Samante Džouns iz TV serije "Seks i grad", juče (21. avgusta) je napunila 58 godina.

 

Kim je kanadska glumica poreklom iz Engleske. Svoju glumačku karijeru započela je po završetku srednje škole, kada se preselila u Njujork.

 

OVDE pogledajte kako izgleda Šeron Stoun u 56. godini.

 

 

Od svih svojih uloga nekako je, i muškom, a i ženskom delu publike, prirasla uz srce kao Samanta, žena opsednuta lepotom i mladošću, kojoj godine ništa ne mogu.

 

Kim se tri puta razvodila, ali kako je i sama jednom prilikom izjavila, i dalje veruje u brak.

 

OVDE pogledajte kako izgleda Džoan Kolins u 81. godini.

 

Jedna je od onih žena kojima je jako stalo do fizičkog izgleda, te se besprekorno trudi oko svoje linije.

 

"Starenje će se dogoditi i to samo ako budete dovoljno srećni da poživite toliko dugo. Ne volim kad mi ljudi kažu da izgledam super za svoje godine. To je uvreda. Želim da čujem "Izgledaš dobro!" Ja sam prkosna i želim svima da poručim: Starenje ovako izgleda. Ovo će se dogoditi. Time ne želim nikome da se zameram ni vređam, već da poručim da je to neizbežna realnost", glumica je jednom prilikom izjavila.

 

OVDE saznajte koji znakovi ukazuju da ste zakoračili u srednje godine.

 

Možda se na njenom licu primećuju bore, ali prema osmehu kojim zrači, vidi se da i dalje čuva svoj mlad i pozitivan duh.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...