pogledajte

PRVO BRED PIT U SUKNJI, SADA ON U ŽENSKOJ BLUZI: Najbolje obučeni muškarac u Holivudu šokirao svet

Američki glumac Timoti Šalame pojavio se na crvenom tepihu u marami na Filmskom festivalu u Veneciji.

Star look
Autor:
PRVO BRED PIT U SUKNJI, SADA ON U ŽENSKOJ BLUZI: Najbolje obučeni muškarac u Holivudu šokirao svet
Timoti Šalame, Foto: Profimedia

Mladi američki glumac Timoti Šalame jedan je od najzaposlenijih i najpoželjnijih holivudskih glumaca danas. Svetsku slavu stekao je ulogom mladića koji eksperimentiše sa seksualnošću u filmu "Skrivena ljubav", a važi za muškarca za kojim žene "seku vene".

Timoti se sada pojavio na 29. Filmskom festivalu u Veneciji i napravio opštu pometnju. Umesto svečanog odela, glumac je obukao crvene pantalone i maramu koja jednim delom podseća na kravatu. Ipak, kada se okrenuo, fotoreporteri su neumorno škljocali gola leđa, a on je sa zadovoljstvom pozirao sa svojim koleginicama.

Timoti Šalame
foto: Profimedia

Ovaj stajling postao je i glavna tema društvenih mreža, posebno ako se uzme u obzir da je glumac proglašen za najbolje obučenog muškarca. Laskavu titulu dobio je zahvaljujući svom impresivnom imidžu i stilu koji se ne stidi da pokaže na crvenom tepihu. Iza sebe je na listi ostavio glumca Bred Pita, pevača Lil Nasa X, proslavljenog fudbalera Dejvida Bekama i druge.

Timoti Šalame
foto: Profimedia

Mnogi smatraju da je sada prešao granicu, posebno oni koji su ranije izrazili negodovanje jer su muškarci poput Breda Pita počeli da nose suknje.

Timoti Šalame
foto: Profimedia

Inače, Timoti se tokom proteklih godina susreo s brojnim nagađanjima i šuškanjima o svom ljubavnom životu. Kada je jednom prilikom rekao da smatra da su ljubav i seksualnost fluidne, počele su glasine da zapravo pokušava da se predstavi kao homoseksualac.

Timoti Šalame
foto: Profimedia

Glumac je kasnije objasnio da je njegova "izjava izvučena iz konteksta", kao i da je hteo da kaže kako je dobro što danas mladi ljudi imaju više izbora i slobode.

Pogledajte još fotografija mladog glumca u našoj galeriji:

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs