SAZNAJTE VIŠE

MEGAN I HARI SINOĆ NAPRAVILI HAOS U NJUJORKU: Odbegli princ otkrio kada je odlepio za svojom ženom (FOTO)

Par koji svako malo napravi skandal ali i modni trijumf.

Star look
08:16h Autor:
MEGAN I HARI SINOĆ NAPRAVILI HAOS U NJUJORKU: Odbegli princ otkrio kada je odlepio za svojom ženom (FOTO)
Foto: Profimedia

Princ Hari održao je pre nekog vremena govor u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku, u kojem je istakao da je amerika kriva za urušavanje demokratije i slobode na globalnom nivou, što je "Dejli mejl" ubrzo iskritikovao i podsetio sve da princu nije bilo dobro ni u Britaniji žaleći se na rasizam u svojoj domovini.

Pa gde mu odgovara onda, postavlja se pitanje?

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

U tom govoriu nije bilo samo spornih izjava bilo je i onih koje su izazvale emocije.

„Od kada sam prvi put posetio Afriku sa 13 godina, uvek sam pronalazio nadu na tom kontinentu, iznova sam tamo pronalazio mir i isceljenje, tamo sam se osećao najbliže svojoj majci i tražio utehu nakon što je umrla, i tamo sam znao da sam našao srodnu dušu u svojoj ženi", rekao je Hari na Međunarodnom danu u čast Nelsona Mendele, prenosi "Pejdž siks".

Megan i Hari su dva puta bili u Africi dok su se zabavljali i jednom nakon venčanja. Prvi boravak na ovom kontinentu bio je u Bocvani gde su otišli ubrzo nakon što su počeli da se zabavljaju u julu 2016. a vratili su se u Britaniju sledećeg avgusta kako bi proslavili 36. rođendan Megan Markl.

1 / 5 Foto: Profimedia

Nekoliko dana nakon što su promovisali svoj zajednički Instagram nalog u aprilu 2019. Hari i Megan su podelili fotografiju sa svog drugog putovanja u Bocvanu, gde su se pridružili akciji spasavanja životinja od lovokradilica.

Poznati par već duže vreme živi u Kaliforniji, tačnije Santa Barbari nakon odluke da napusti službene dužnosti u britanskoj kraljevskoj porodici.

Poznati par se pojavio sinoć u Njujorku gde su uživali na večeri sa prijateljima. Hari je bio krajnje leženo odeven, dok je Megan zablistala u kombinezonu koji je omiljen i među ženama u našoj zemlji jer je i praktičan i elegantan.

Kako se vama dopada ovo izdanje Megan Markl? Podelite sa nama u komentarima, voleli bismo da čujemo šta mislite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs