Preterala

Kendal Džener u haljini koja je uzburkala javnost: Tinejdžerka nije nosila gaćice! (FOTO)

Mlada Kendal je privukla svu pažnju noseći dugačku belu haljinu sa dubokim šlicevima do struka. I dok je zgodna mlada manekenka otkrila dugačke izvajane noge, ono što je svima zapalo za oko je činjenica da tinejdžerka nije nosila donji veš
Star look
21:12h Autor:
Kendal Džener u haljini koja je uzburkala javnost: Tinejdžerka nije nosila gaćice! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 6 Foto: Reuters

Porodica Kardašijan / Džener uvek radi sve kako bi bila u centru pažnje, a stopama starijih sestara krenula je i mlada Kendal Džener.

Naime, Kendal se sa sestrom Kajli pojavila na dodeli muzičkih nagrada Much Video Music Awards, a dok je za crveni tepih njena mlađa sestra odabrala zanimljivu narandžastu mini haljinu prekrivenu šljokicama, Kendal je privukla svu pažnju noseći dugačku belu haljinu sa dubokim šlicevima do struka, koju je dizajnirao Fausto Puljizi!

Haljinom je zgodna mlada manekenka otkrila dugačke izvajane noge, ali ono što je svima zapalo za oko je to što tinejdžerka očigledno nije nosila donji veš, pa su brojni tabloidi napali mamu Kris što je u tom izdanju pustila u javnost.

Međutim, Kris je poznata po tome da stalno priča samo pozitivno o svojoj deci, pa je tako hvalila i mlađanu Kendal koja se nedavno slikala u toplesu. Više o tome saznajte OVDE.

Ostatak fotografija ovog šokantog izdanja mlade manekenke pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs