Pogledajte

Aleks Džerard sunča svoje savršeno telo na Ibici: O Mundijalu na kome joj muž igra i ne razmišlja?

Dok se njen suprug, engleski fudbaler Stiven Džerard, nalazi na drugoj strani sveta gde se priprema za večerašnju utakmicu Engleska - Italija, zgodna plavuša uživa u čarima Ibice
Star look
10:08h Autor:
Aleks Džerard sunča svoje savršeno telo na Ibici: O Mundijalu na kome joj muž igra i ne razmišlja?
Foto: Twitter / Alex Gerrard

Lepotica Aleks Džerard ovih dana uživa u čarima Ibice uz čašu vina, dok se njen suprug, engleski fudbaler Stiven Džerard, nalazi na drugoj strani sveta gde se priprema za večerašnju utakmicu Engleska - Italija, u okviru Svetskog kupa.

Čini se da joj je fudbal trenutno poslednja stvar o kojoj razmišlja, te dane koristi za sunčanje tokom odmora sa drugaricama na egzotičnoj destinaciji.

Tridesetjednogodišnja Aleks nije mogla da odoli da sa svojim fanovima na Tviteru podeli fotografiju na kojoj pozira u bikiniju sa čašom vina u ruci. Da li možda nazdravlja svom suprugu u dalekom Brazilu, te ga na taj način bodri, to ne znamo.

Kao majka dvoje dece, izgleda sjajno, te se njenoj figuri ništa ne može zameriti, naprotiv - kupaći kostim otkriva rezultate njenih napornih treninga u teretani.

Zgodna plavuša nedavno je otkrila za "Mejl Onlajn" da još uvek nije razmišljala kada će da otputuje u Brazil na Svetski kup, kako bi bodrila supruga, ali da bi možda mogla u kasnijim fazama prvenstva.

"Još uvek nisam sigurna kada ću ići tamo, tako da nisam ni razmišljala šta bih ponela", rekla je Aleks i dodala da je na njen zdrav način života uticao upravo suprug Stiven, piše "Dejli Mejl".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs