POVRATAK U VELIKOM STILU

NAKON NEVIĐENOG SKANDALA KONAČNO SE POJAVILA U JAVNOSTI: Zbog ovog detalja su sinoć svi gledali u Adel! (FOTO/VIDEO)

Ovo je definitivno bilo njeno veče

Star look
Autor:
NAKON NEVIĐENOG SKANDALA KONAČNO SE POJAVILA U JAVNOSTI: Zbog ovog detalja su sinoć svi gledali u Adel! (FOTO/VIDEO)
Foto: Profimedia

Sinoć je održana "BRIT", dodela muzičkih nagrada, a mnoge zvezede su dale sve od sebe da ovo veče bude za pamćenje. Nizali su se spektakularni nastupi, ali u centu pažnje, ipak je bila Adel.

Naime, ovo je prvo njeno pojavljivnje u javnosti nakon što je izazavala bes publike i zakazani koncert otkazala je samo 24 časa unapred. Malo je reći da su fanovi bili besni, međutim sudeći prema reakcijama na njen nastup, brzo su joj oprostili.

Adel je crvenim tepihom prošetala u raskošnoj crnoj haljini. Jendostavnog koja, dugačka do poda, sa interesantnim detaljima od tila... jednostvno savršen stajling. Šminka je i ovog puta bila besrekorna, a frizura elegntna, baš u njenom stilu.

Adel
foto: Profimedia

JEDAN DETALJ SVIMA JE ZAPAO ZA OKO:

Osim sjajnog nstupa i odličnog stajlinga, jedan detalj je ipak izazvao veću pažnju. Adel je nosila veliki dijamatski prsten, a nije trebalo puno vremena da prođe i već se šuška da je verena za svog novog dečka.

Adel
foto: Profimedia

Pevačica je osvojila nagradu za pesmu godine za hit "Easy on me", ali i za album godine i umetnika godine. Nagradu je, kroz suze, posvetila svom sinu i bivšem suprugu.

"Hvala svima sa kojima radim. Ali želim ovo da posvetim svom sinu. I njegovom tata. Jer se radi o njima. Zaista sam ponosan na sebe što sam se držala svog oružja i iznela nešto tako lično. To više nije nešto što ljudi rade. Moj sin je bio tako ljubazan i strpljiv prema meni poslednjih godina. Znači za njega je. Neko ko je bio sastavni deo ovog albuma je i producent godine Inflo. Takođe radi sa Malim Simzom. Toliko mi je pomogao."

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs