POGLEDAJTE

ON JE BRAT MARIJE ŠERIFOVIĆ: Učestvovao u rijalitiju, stekao veliku popularnost, pa nestao! Evo kako sad izgleda! (FOTO)

Malo ko zna da su brat i sestra

Star look
Autor:
ON JE BRAT MARIJE ŠERIFOVIĆ: Učestvovao u rijalitiju, stekao veliku popularnost, pa nestao! Evo kako sad izgleda! (FOTO)
Foto: ATAImages / Antonio Ahel

Pop pevačica Marija Šerifović važi za jedan je od najboljih vokala na ovim prostorima, a talenat za pevanje, osim njene majke Verice Šerifović, u njenoj porodici ima i njen polubrat, pevač Danijel Pavlović.

Danijela je šira javnost upoznala 2008. godine kada se takmičio u šou programu "Operacija Trijumf". Njegovo učešće u ovom programu obeležile su svađe sa učesnicima, pa je više ostao upamćen po karakteru, nego po talentu. Po završetku šoua počeo je da gradi pevačku karijeru. Snimio je pesmu "Javna tajna", ali je ubrzo nestao sa javne scene.

Danijel se poslednjih godina ne pojavljuje u medijima, ne snima pesme i posvećen je radu sa polaznicima njegove škole za pevanje.

I imidž je drastično promenio. Pustio kosu i promenio izgled obrva, što možete videti i u njegovim novim objavama na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs