Najlepše manekenke

5 Viktorijinih anđela koji fudbal stavljaju u drugi plan: Seksi Brazilke otkrile tajnu svog izgleda

Adrijana Lima, Žizel Bundšen, Alesandra Ambrozio, Izabeli Fontana i Rakel Cimerman na najlepši način predstavljaju svoju zemlju, a sada su otkrile šta je zaslužno za njihov fantastičan izgled
Star look
14:38h
5 Viktorijinih anđela koji fudbal stavljaju u drugi plan: Seksi Brazilke otkrile tajnu svog izgleda
Foto: Reuters

Brazil se ne ponosi samo svojim fudbalskim genijalcima i predstojećem svetskom prvenstvu u fudbalu, već i svojim ženama koje su redovno na listama najlepših žena sveta, kao i među najtraženijim modelima najseksepilnijeg veša na svetu Victoria's Secret. Predstavljamo vam pet najpoznatijih Brazilki, Viktorijinih anđela, koje su otkrile svoje tajne savršenog izgleda.

1. Žizel Bundšen

Ova brazilska lepotica visoka 180 centimetara ima bogatstvo od 42 miliona dolara i najplaćeniji je model na svetu. Žizel je u braku sa igračem bejzbola Tomom Brejdijem i imaju dvoje dece, petogodišnjeg sina Bendžamina i dvogodišnju ćerku Vivijen. Tajna Žizeline lepote je, kako sama otkriva, u izbegavanju alkohola, dok sladoled i nekoliko kockica čokolade povremeno dopusti sebi. Crveno meso jede dva puta mesečno, dok su joj pileći bataci gotovo svakodnevno na meniju. Redovno trči, pliva i trenira kung fu i jogu.

Njene starije koleginice Klaudija Šifer i Naomi Kembel kažu da je Bundšen jedini pravi supermodel današnjice.

Kako da vežbate kao Viktorijini anđeli ukoliko želite ravan stomak saznajte OVDE.

2. Alesandra Ambrozio

"Njena zapanjujuća energija i šarm nikoga ne ostavljaju ravnodušnim", izjavio je glumac Ašton Kučer kada je pre dve godine sa Alesandrom snimio vruću modnu kampanju. Očaravajuća 33-godišnja Brazilka sa verenikom, biznismenom Džejmijem Mazurom ima petogodišnju ćerku Anju i dvogodišnjeg sina Nou.

Jede sve, čak i picu, i tvrdi da je trik u umerenosti.

"Znam kada treba stati i nikad se ne prejedem", ističe ova lepotica.

Jede do šest malih obroka dnevno, voli piletinu i povrće, kao i niskokaloričnu japansku kuhinju, dok za desert najčešće jede pitu od šargarepe. Strastvena je odbojkašica, surfuje, vozi rolere i snoubord, a dva puta nedeljno vežba jogu. Redovno koristi anticelulitne kreme.

3. Adrijana Lima

Tajna vitke Adrijanine linije je u svakodnevnom uživanju u zelenom povrću kuvanom na pari ili sirovom, dok su joj kupine i borovnice omiljene grickalice. Uvek ih nosi sa sobom i jede ih koliko god želi, jer pomažu u sagorevanju kalorija. Kad god je u prilici preskače uže minimum deset minuta, što je ekvivalent 35 minuta trčanja.

A kako postiže da joj je kosa sjajna, gusta i zdrava? Stavite na kosu laneno ulje ili ga koristite u kapsulama. Učiniće je predivnom, a i brže će rasti. Ako vam je kosa jako suva, dovoljno je da je perete jednom nedeljno, savjetuje 32-godišnja Adrijana. Nedavno su Lima i Marko Jarić najavili razvod, ali uvek će ih spajati njihove ćerke, četverogodišnja Valentina i jednogodišnja Sijena.

OVDE saznajte 9 trikova za lepotu Viktorijinih anđela.

4. Izabeli Fontana

Imala je samo 16 godina kad je snimila prvi katalog Victoria's Secreta zbog čega je snimanje izazvalo kontroverze, ali ovoj lepotici kao tinejdžerki to je donelo i angažmane za Versaće, Ralfa Lorena i Valentina.

30-godišnja manekenka seksi telo održava pilatesom, tajlandskim boksom i trčanjem. Svež izgled duguje mineralnoj vodi kojom isprska lice nakon tuširanja, pa ga svako jutro namaže kremom sa zaštitnim faktorom 15.Ova vatrena Latinoamerikanka se već dva puta razvela, a iz oba braka ima sinove. Nakon propalih brakova opet se verila, ali je veridbu raskinula pretprošle godine.

5. Rakel Cimerman

Osim što je pistom šetala u donjem vešu Victoria's Secreta, 31-godišnja Rakel je radila revije Balensijage, Diora, Gučija, Luj Vitona, Armanija, Versaćea, i mnogih drugih. U braku je sa fotografom Rajom Sančezom Blankom. Kao svoj najveći izvor lepote, unutrašnje i spoljašnje, Rakel navodi praktikovanje transcendentalne meditacije.

"Rakel je jedan od retkih modela koji ne izlazi iz mode. Kao da ne stari, šta više, iz sezone u sezonu izgleda sve bolje! Njen profesionalizam može da se uporedi sa tačnošću Sindi Kraford koja nikada nije kasnila na posao", izjavio je modni agent Džejms Skali.

A kako izgledala seksi kampanja Viktorijinih anđela koje su lepotice snimile u Sen Tropeu pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs